Extra Jocuri

Inchis Deschis
X-Men Origins: Wolverine
Scor Final:

In X-Men Origins: Wolverine o sa vezi cat de multe vatamari suporta corpul uman, din partea ghearelor ascutite ale protagonistului. Acesta este un joc brutal, cu decapitari, cu mutilari care scalda ecranul in sange. Dar toata aceasta violenta il face un joc captivant si distractiv, si poate este ceal mai bun joc realizat dupa un film.

Ajuta foarte mult gameplay-ul care este exceptional si datorita camerei la persoana a treia, te vei bucura de toata actiunea pe care ti-o ofera. Joci in rolul binecunoscutului mutanta, eroul creat de Marvel, si vei ajunge in junglele din Africa unde este baza secreta Weapon X. Trebuie sa elimini grupuri din ce in ce mai puternice de inamici, sa rezolvi puzzle-uri nu prea complicate si sa te bati cu bosii binecunoscuti din universul Marvel.

Arma folosita pentru eliminarea inamicilor este cu siguranta folosirea ghearelor cu care face ravagii. Poti folosii diferite combinatii care sunt pe cat de eficiente, pe atat de spectaculoase. Realizarea acestor combinatii este oarecum greoaie daca folosesti mouse si tastatura, dar daca dispui de un gamepad atunci treaba devine mult mai facila. Cu toate acestea si tastatura este destul de intuitiva.[singlepic id=460 w=500 h=500 float=center]

Pe masura ce Wolverine creste in nivel, ti se descuie noi combinatii si patru atacuri de furie, care sunt superputeri ce cer umplerea unui nivel de ura.

Cu toate ca poti folosi aceleasi atacuri mereu, jocul reuseste sa faca in asa fel incat sa cauti cele mai noi atacuri deoarece sunt si mai puternice si astfel te descurci mult mai bine folosindu-le.

Cele mai interesante miscari sunt miscarile de eliminare, asa numitele “finishing moves”. Mutantul suparat poate injunghia adversarul in partea laterala a capului cu ghearele lui, inainte de a-l decapita, mai poate rupe bratul adversarului pentru ca apoi sa il omoare cu acesta, poate rupe inamicul in doua, la propriu, si multe altele.

Inamicii sunt destul de destepti si variati, astfel ai de-aface cu oameni, mutanti si roboti pe care trebuie sa ii elimini, dar per ansamblu este un joc usor, pe care il termini in mai putin de zece ore. Multiplayerul lipseste si singura posibilitate pe care ti-o ofera de rejucabilitate este prezenta diferitelor costume care sunt ascunse prin nivel, precum si posibilitatea descuierii unei dificultati mai ridicate.

Din punct de vedere grafic nu exceleaza, detaliile fiind medii, dar sunetele sunt bune, si ofera o atmosfera deosebita, care aduce aminte de desenele Marvel.

Desi are cateva deficiente tehnice, nu sunt atat de mari incat sa-ti inlature placerea de a juca cu eroul preferat. Acesta este un joc excelent atunci cand este brutal si atunci distractia este maxima.

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 4.8/5 (2 votes cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri