Extra Jocuri

Inchis Deschis
World Racing 2
Scor Final:

In vara 2006 a aparut si succesorul lui Mercedes Benz World Racing care acum are mai multe licente si deci mai multe marci. Alaturi de Mercedes Benz mai ai si VW, Alfa Romeo, Skoda, Lotus, dar si marci mai putin cunoscute de exemplu Rinspeed. La capitolul masini sa zicem un plus pentru diversitate si pentru aspectul lor si al damage-ului care este foarte bine integrat. De asemenea a fost integrat si un fel de tunning primitiv, adica poti sa iti schimbi jantele sau sa ii mai adaugi un eleron sau un bodypainting pentru personalizarea masinii.

Traseele, peste 150 la numar te duc din Italia pana in Miami, de la Hawaii pana la piramidele din Egipt si nu ai cum sa te plictisesti de ele. In special cand esti cu Touareg-ul si incerci sa te urci pe piramide! This is fun!

[singlepic id=152 w=320 h=240 float=left]Senzatia de viteza este mai mare decat in prima parte si a pastrat controlul utilizatorului asupra tipului de joc arcade/simulare.

Pe modul cariera castigi speedbucks cu care descui trasee si masini si poti sa te bucuri de ele in modul free ride. Multiplayerul a ramas la fel de distractiv fie ca joci pe splitscreen sau LAN.

Ce mi s-a parut destul de greoi a fost meniul care parca a fost facut asa doar sa te enerveze si muzica din meniu amplifica senzatia deranjanta.

Cu alte cuvinte unde trebuia lucrat fata de primul joc s-a lucrat si anume la senzatia de viteza, la damage-ul vizual, dar se putea mai bine la muzica( unde totusi putem sa ii iertam ca ne putem pune propriile melodii in playlist)si la meniu care s-a ingreunat si s-a complicat fara sens.

Cu o grafica imbunatatita, adusa la zi, un control spre simulare si trasee diverse pot spune ca merita jucat de impatimitii jocurilor de curse si nu numai.[singlepic id=151 w=320 h=240 float=center]

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 4.3/5 (6 votes cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri