Extra Jocuri

Inchis Deschis
Warcraft II
Scor Final:

Blizzard Entertainment s-a depasit pe sine cu acest joc, urmarea lui Warcraft: Orcs and Humans. Compania recunoscuta pentru jocuri simple si jucabile care au prins foarte mult la public, a facut din Warcraft II cel mai bun joc de staregie care a rezistat mult timp in top. Cu cateva imbunatatiri fata de prima parte, producatorii au stiut cum sa mentina reteta succesului.

Warcraft II reuseste sa creeze o experienta cu adevarat unica, aducand in premiera multe optiuni noi in lumea jocurilor video de strategie. Nave zburatoare si corabii pe apa au fost adougate pentru a deschide noi orizontrui si noi campuri de lupta, in afara de cel clasic, pe pamant. Apar noi tehnologii de cercetat, noi cladiri si noi rase. A mao fost adougata o rasursa, uleiul, un ingredient necesar pentru constructie si armata.

Jocul aduce in premiera si “fog of war”, acea ceata care apare prin locurile vizitate dar unde nu mai ai trupe sau cladiri. Aceast lucru face ca startegiile de pana acum sa nu mai fie posibile, dar lasa loc unor noi strategii mult mai complexe. Ai posibiliatea sa comanzi noua unitati ceea ce duce la lupte de proportii mai mari, si toate astea oferite la o rezoluti SVGA si un detaliu deosebit precum si un soundtrack pe masura.[singlepic id=292 w=320 h=240 float=center]

Aparut in prima faza pentru single player, producatorii au lansat si un patch cu suport de multiplayer pe internet: BattleNet Edition, unde distractia nu se opreste niciodata, fiecare joc fiind diferit, fiecare cu strategia lui, unde serverul este inca plin de jucatori, unii cu expoerienta de pana la 10000 jocuri, dar si amatori care abia au inceput pe multiplayer.

Probabil ingredientul minune la Warcraft este combinatia dintre un joc de razboi, impreuna cu elemente fantastice de role-playing care il fac foarte distractiv si atragator. Nu e nimic mai distractiv decat sa auzi muncitorii cand ii selectezi si ii pui la munca sa iti raspunda: “Work, work, work”. Memorabile replici!

Singura parere de rau este atunci cand il termini pentru ca este prea scurt pe single player dar odata terminat se presupune ca il cunosti destul de bine si il poti aborda pe multiplayer unde parca ai impresia ca abia a inceput.

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 3.9/5 (4 votes cast)
1 Comentariu
 • KoZeRo36
  9 februarie 2011
  #1
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  ff tare jocul si acuma il mai jok pe battlenet nu sunt ff multi jucatori sunt vro 10 in permanenta pe chanel fata de war3 pe care sunt vro 50 in permanenta e marog
  daca vreti sa faceti careva un War2 BNET cu mn ma puteti gasi la mailu: alex2008bun@yahoo.com si imi ziceti ca vreti sa jucati si jucam:)
  VA ASTEPT!

Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri