Extra Jocuri

Inchis Deschis
Unreal Tournament
Scor Final:

Unreal Tournament si Quake 3 sunt probabil 2 dintre jocurile cele mai titrate din toate timpurile si nu poti sa vorbesti de unu fara a aduce aminte de celalalt. Amandoua sunt la fel de bune dar diferite din punct de vedere al gameplay-ului . Astfel unuia impatimit de UT niciodata nu poti sa ii demonstrezi ca Quake ar fi mai bun sau invers, sau unui fan Quake sa ii arati ca e mai bun UT.

Dar acum voi incerca sa ma limitez la Unreal Tournament.

Ceea ce face ca Unreal Tournament sa se ridice deasupra celorlalti sunt optiunile jocului. In timp ce alte jocuri veneau doar cu cateva deathmatch-uri standard, UT vine cu o multitudine de optiuni:

DeathMatch, aici poti lupta de unul singur sau se pot impartii jucatorii in echipe. Deoarece este un tip cunoscut, o sa povestesc acum de o optiune interesanta: Mutators, care poate fi pornita oricand. Ofera o multitudine de optiuni care variaza actiunea jocului, asftel InstaGib inseamna one-shot, one-kill, JumpMatch, cand ai gravity boots mereu active, stealth, toti jucatorii sunt invizibili sau Fatboy, si de fiecare data cand mori devii mai slab, iar daca omori pe cineva devii mai gras.

Capture the Flag, un alt tip clasic de joc, ai o baza cu un steag si inamicul la fel. Scopul este sa furi steagul inamicului si sa il aduci la tine in baza. [singlepic id=203 w=320 h=240 float=center]

Domination, aici sunt mai multe simboluri pe harta pe care trebuie sa le cuceresti. Capturezi un simbol doar atingandu-l si pentru fiecare secunda primesti puncte. Aici ai nevoie de joc de chipa bine pus la punct!

Assault, unde o echipa trebuie sa indeplineasca diferite obiective in vreme ce cealalta echipa trebuie sa il opreasca. Odata ce au terminat rolurile se schimba si cealalta echipa trebuie sa indeplineasca obiectivele si mai repede.

Mai este si hardcore mode unde jocul se misca mai repede si damage-ul este amplificat si turbo mode, unde focul se misca mult mai repede!

Un alt domeniu unde UT exceleaza este designul armelor. Fiecare arma vine si cu un tip alternativ de foc. In numar de 12, armele sunt dintre cele mai variate, de la fierastrau, la minigun, la sniper sau la puternicul Redeemer unde poti chiar tu sa ghidezi racheta.

Cu toate ca la grafica nu exceleaza arata bine si asta datorita level design-ului excelent. Cu toate ca poate suna ciudat, sunetele din unreal sunt mai utile pentru a reda experienta intensa a jocului, decat gafica. Cand omori mai muti adversari adrenalina iti creste cand auzi in boxe ‘DOUBLE KILL’, ‘MULTI KILL’, ‘ULTRA KILL’ sau ‘MONSTER KILL![singlepic id=204 w=500 h=400 float=center]

Pentru a incheia trebuie sa spun ca nu am ce sa ii reprosez, este un joc care multi ani a fost cel mai cel, din 2000 se mai joaca si azi si asta spune totul!

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 3.6/5 (1 vote cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri