Extra Jocuri

Inchis Deschis
Unreal Tournament 2003
Scor Final:

UT 2003 este un first person shooter conceput in special pentru multiplayer, fiind urmasul succesului Unreal Tournament din 2000. Jocul a setat un nou record pentru o demonstartie descarcata de pe internet si anume 1.2 milioane exemplare.

Povestea din UT2003 este una careia poti sa nu ii acorzi atentie, jocul exceland prin actiunea pura pe care ti-o ofera!

Optiunile de joc sunt numeroase, avem deathmatch, unde trebuie sa omori adversarii pentru a atinge cel mai bun scor, Team Deathmatch, unde se impart jucatorii in 2 echipe, Capture the flag, unde trebuie sa invadezi baza inamica sa cuceresti steagul si sa il aduci la tine in baza, Double Domination, unde 2 echipe trebuie sa controleze 2 puncte de pe harta, Bombing Run, care poate fi descries cel mai bine ca modul unreal pentru fotbal unde jucatorul are mingea si trebuie sa o duca in teritoriu inamic si sa marcheze. Jucatorii pot pasa coechipierilor. Cand ai mingea detii ball launcher-ul care iti da viata cand iti scade prea mult. 3 puncte sunt acodrate pentru golurile de camp, si 7 puncte pentru touchdown. Pentru Last man standing jucatorii au un numar limitat de vieti si astfel cine ramane ultimul castiga. Invasion reprezinta o colaborare cu toti jucatorii de pe retea unde incerci sa opresti o invazie a extraterestilor controlati de AI. O ultima optiune este Mutant, unde persoana care face primul frag devine mutant ceea ce ii ofera munitie nelimitata, camuflaj si viteza superioara. Mutantul incearca sa omoare cat de multi adversari poate, iar cel care il omoara devine la randul lui mutant.[singlepic id=205 w=400 h=240 float=left]

O caracteristica complet noua in Unreal Tournament 2003 este adrenalina, care atunci cand ai acumulat 100 poti sa o folosesti prin diverse combinatii pe tastatura. Astfel poti devenii invizibil, sa iti creasca viata continuu, extra damage, sau viteza marita. Chair si fara adrenalina poti face cateva salturi spectaculoase prin diferite combinatii pe tastatura.

Armele au ramas puncul forte al jocului, si au in continuare mai multe moduri de foc. Rocket launcher-ul poate trage odata pana la 3 rachete, si veteranii vor cunoaste o modificare a arsenalului din primul joc.

Unul dintre cele mai interesante lucruri este felul cum se simte jocul atunci cand il joci. Este felul cum grafica, fizica jocului si sunetele interactioneaza pentru a-ti da sentimental de miscare prin mediul jocului. Design-ul nivelurilor este excelent si hartile sunt memorabile, fiecare unica in felul ei!

Unreal tournament 2003 aduce actiunea la un nou nivel, lupte care sa dau in arene impresionante, si cateodata asta este tot ce ai nevoie pentru un joc bun.[singlepic id=206 w=500 h=400 float=center]

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 2.0/5 (2 votes cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri