Extra Jocuri

Inchis Deschis
Unreal
Scor Final:

Pentru a face un review la un joc ca Unreal trebuie sa tinem cont ce a fost inainte ca acesta sa apara, dar in acelas timp sa il lasam sa isi dezvalui stilul propriu si gameplay-ul unic. Unreal nu este Quake. Arata diferit. Se simte diferit. Si asta este ceea ce il scoate in evident fata de alte shotere.

In Unreal esti un prizonier intr-o nava care se indreapta catre o colonie penala. Nava se prabuseste pe o planeta misterioasa, unde rasa Nali este subjugata de tehnologia avansata a Skaarji. Pe masura ce calatoresti pe diferitele medii de pe planeta trebuie sa gasesti o cale da a ajuta rasa Nali si de a pleca de pe planeta. Unreal rupe barierele timpului astfel arhitectura medievala Nali este combinata cu designul SCI-FI al Skaarj astfel creeaza o atmosfera nemaiintalnita in alte jocuri fiind cu un pas inaintea celorlalti. [singlepic id=200 w=220 h=140 float=left]

Cat despre joc propriu-zis, grafica este incredibila. Unreal oferea cea mai buna grafica pentru un 3D shooter. Texturile sunt bine definite astfel hartile sunt bine detaliate si diferite. Designul lor este avansat si complex .

Combinand lumea extraterestra cu armele care parca si ele ar fi extraterestii dau un rezultat interesant. Pe cat de variate sunt cele 10 arme, mai au si o metoda alternativa de foc. Aceste metode diferite de atac duc la mai multe strategii de lupta![singlepic id=201 w=260 h=240 float=right]

Unul dintre cele mai bune aspecte este cu siguranta AI-ul, aici fiecare oponent ataca in stilul propriu, folosind o combinatie de atacuri de la distanta cat si de aproape. Una dintre cele mai impresionante experiente a fost sa vad o racheta bine plasata sa rateze pentru ca inamicul s-a ferit in ultima secunda.

Cat despre probleme, una ar fi ca sunt cam putine modele pentru inamici, avand doar 6 in total, dar variind la piele. Un alt aspect negativ ar fi bataliile care seamana prea mult intre ele. Si la multiplayer are cateva probleme, si cel mai bine este sa il joci pe single, chiar si producatorii afirmand ca are probleme la modul multiplayer pe internet. Eventual o retea si te distrezi si cu prietenii!

Per total Unreal este cu adevarat o experienta de neuitat in single player. Iti ofera tot ceea ce iti doreai la vreamea respectiva de la un 3D shooter!

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri