Extra Jocuri

Inchis Deschis
Unreal 2 The Awakening
Scor Final:

Cand o companie ca Lengend Entertainment anunta planificarea celui mai bun 3d shooter in single player, se stie ca o sa fie ceva de capul lui. Unreal 1 s-a vandut intr-un numar incredibil de copii, deci s-a adunat mult suspans in legatura cu urmarea. Daca a reusit sa fie cel mai bun shooter single player vom afla in cele ce urmeaza!

Povestea se desfasoara in acelasi univers ca si in primul Unreal, doar ca acum ai un nou personaj, John Dalton, un fost soldat care acum lucreaza pentru politia Terran Colonial Authority. Nu este foarte fericit ca sta pe Atlantis dar trebuie sa se multumeasca cu atat deoarece a fost exclus din armata. Pe nava este acompaniat de Aida, o femeie sexy care il ajuta in misiuni, inginerul Isaak care se ocupa de arme, si un extraterestru Ne’Ban care conduce nava. Actiunea jocului se invarte in jurul a 7 artifacte ciudate, despre care nu stii prea multe dar trebuie sa le colectezi. Jocul bazandu-se pe poveste, are ca rezultat o serie de scene video intre misiuni si posibiliatea de a vorbi cu echipajul in periaoda de briefing. In conversatii ai mai multe optiuni de unde sa alegi, dar pentru a o incheia trebuie sa alegi toate variantele.[singlepic id=207 w=260 h=240 float=left]

Cu toate ca jocul este liniar, ai parte si de surprize pe parcursul jocului. Nivelul de originalitate si inovare nu este atat de ridicat in Unreal 2, in majoritatea misiunilor fiind nevoie sa omori tot ce misca, sau sa salvezi pe cineva . Pe masura ce avansezi in joc ai parte si de lucruri mai interesante, de exemplu trebuie sa setezi turete si lasere pentru a combate un atac.

In total sunt 12 misiuni pe care in 10-12 ore reusesti sa le termini. Putin cam scurt dar in cazul Unreal 2 nu este neaparat un dezavantaj, pentru ca daca ar fi fost mai lung sigur ar fi devenit plictisitor. Finalul jocului este unul memorabil si nu vreau sa ii stric farmecul acum de aceea te las pe tine sa il savurezi. Doar atat spun, k pe mine m-a facut sa imi dea lacrimile!!! Emotionant!

Armele sunt numeroase, 15 la numar si dintre cele mai variate. Sunetele sunt impresionante. Jucand un shooter reprezinta o buna metoda de a te destresa si de aceea este important ca armele sa le simti si sa le auzi cum trebuie.[singlepic id=208 w=260 h=240 float=right]

Motorul grafic folosit este de ultima generatie, ceea ce face sa te incante pe ecran cu efecte deosebite si harti impresionante. AI-ul ca si in prima parte este excelent, monstrii fac tot posibilul sa se fereasca de gloantele tale, Skaarj chiar blocheaza cateva. Oponentii umani sunt mult mai interesanti, deoarece trag si ei in tine si de obicei lucreaza in grupuri si actioneaza cam cum ar face si un adversar uman.

Initaial Legend vroia si multiplayer dar l-au scos pe motiv ca Unreal Tournament 2003 este special pentru asa ceva.

Unreal 2 este cu siguranta un joc bun, datorita graficii, sunetului si muzicii, dar se putea face mai multe la gameplay.

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri