Extra Jocuri

Inchis Deschis
True Crime

Ultimul joc din serie ne va trimite in Hong Kong, unde vom intra in rolul unui agent sub acoperire care incerca sa se infiltreze in Triade care infecteaza aglomeratul oras. Cand vine vorba de jocuri de dimensiuni asa mari, care pot fi explorate in totalitate, orasul insusi devine un personaj critic. Cu toate ca nu am putut sa ne plimbam pe unde vroiam in demo, jocul pare sa aibe caracter. Noaptea, orasul prnde culoare, si cladirile sunt luminate cu cele mai deosebite culori. Alte medii pe care putem sa le accesam sunt insulitele din preajma Hong Kong-ului, unde privelistea se schimba.

True Crime va oferi trio-ul clasic de lupte corp la corp, lupte cu arme si condus. Ceea ce pare sa il scoata in evidenta este felul cum misiunile se leaga unele de altele. Producatorii incerca sa faca True Crime sa fie ca un film de actiune, deseori consultandu-se cu echipa care al lucrat la filmul Internal Affairs.

Caracterul principal, Wei Shen, un om care stie cu siguranta cateva lucruri despre artele martiale incearca sa se infiltreze intr-un depozit din zona industriala, unde trebuie sa elimine in stil kung fu un grup de inamici. Felul cum mediul se imbina cu luptele corp la corp este de invidiat. Poti lovi inamicii cu capul de usa unui refrigerator, ii poti arunca in tomberon sau intr-un gard electric. Si cu armele de apropiere Shen se descurca foarte bine, si avem la dispozitie diferite modiri de eliminare a inamicilor.[singlepic id=490 w=500 h=400 float=center]

Odata ce am ajuns la armele de foc, True Crime incepe sa arate destul de ordinar. Gasesti in joc tot ceea ce ai nevoie in materie de arme de foc, de la pistoale pana la explozibili, dar nimic care sa iasa in evidenta. Comparativ cu luptele corp la corp, aici nu are nimic deosebit. Dar pe de alta parte, nu am vazut prea multe impuscaturi in joc, si, potrivit producatorilor, pare sa fie un sistem nonletal de tintire pentru a elimina inamicii fara a-i omora. Cu toate ca nu ne-au si prezentat acest sistem, pare interesant, deoarece Shen este totusi un politist si nu poate ucide tot ce misca in stanga si in dreapta.

Al treilea atu al jocului: masinile. Avem un intreg oras la dispozitie care este plin ochi de masini, una mai frumoasa ca cealalta. Masinile, de la SUV, berline, sportive si motoare, sunt toate prezente in joc si te asteapta sa le testezi.

Cum or sa se imbine toate vom vedea la sfarsitul acestui an cand este planificata data de lansare a jocului.

Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri