Extra Jocuri

Inchis Deschis
The Punisher
Scor Final:

Cu toate ca multe jocuri in ziua de azi “imprumuta” elemente care au adus succesul altora, acesta nu este neaparat un lucru rau. Punisher face parte din franciza ce comics-uri Marvel in care este vorba despre un om in afara legii care vrea sa scape lumea de teroarea unora ce vor putere absoluta. Ceea ce este The Punisher, si anume un third person shooter in genul Max Payne dar fara bullet time, si ce ar fi vrut sa fie, o sa aflam in continuare.

De fapt afirmatia “fara bullet time” este variabila, deoarece Punsher are “slaughter mode” care incetineste umpic jocul. Acest mod este unic si care daca este activ face sa iti creasca viata automat, sa arunci armele si sa iei cutitele pe care le arunci in inamici cu o acuratete de neimaginat. Punisher mai poate de asemenea folosi scuturi umane si cu toate ca te incetineste merita pentru ca poti scapa din situatii “delicate”. Odata ce pui mana pe un inamic poti sa il interoghezi, perioada unde intervine un minijoc. De acest minijoc depinde daca inamicul capturat iti va spune sau nu ceea ce vrei sa stii. Dar daca te apuci si interoghezi pe toata lumea din joc probabil ca iti vor spune aceeasi fraza mereu. Doar personajele mai importante au ceea ce te intereseaza pe tine.

Familia ta a fost eliminata de mafie si acum cauti razbunarea! Povestea este spusa prin mai multe flashback-uri si timp de 15 ore pline de actiune jocul te va tine aproape.[singlepic id=403 w=320 h=240 float=right]

Majoritatea timpului o sa omori inamici cu diferite arme de la cutite, mitraliere, pana la lansatorul de rachete si grenade. Eliminarea inamicilor nu este de loc dificila, the Punisher fiind un fel de supererou deci nu e de mirare ca gloantele pe care le incasezi abia iti iau din viata.

Jocul arata bine dar se putea si mai bine. O sa intalnesti si texturi foarte sterse, dar cel putin jocul iti ofera multe locatii diferite atat interioare cat si exterioare. In locurile inguste camera jocului incepe sa creeze probleme dar in spatiile deschise este ok. Personajele sunt excelent detaliate, the Punisher aratand deosebit.

Jocul incerca sa iasa din marea de jocuri mediocre si reuseste, dar ar fi reusit si mai bine daca ar fi fost mai bine finisat, camera mai stabila si sunetele mai decente. Ar fi avut potential in special ca modul slaughter este ceva deosebit!

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
3 Comentarii
 • david
  8 aprilie 2013
  #1
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  este cel mai faina joc din lume imi place sa chinui oamenii

 • david
  8 aprilie 2013
  #2
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  il iubesc

 • david
  8 aprilie 2013
  #3
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  si ma joc in fiecare zi

Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri