Extra Jocuri

Inchis Deschis

Termeni si Conditii

Site-ul ExtraJocuri.ro este proprietatea END SOFT DESIGN S.R.L. Acest contract guvernează utilizarea site-ului ExtraJocuri.ro. Prin utilizarea acestui website, acceptaţi în totalitate termenii şi conditiile acestui contract cadru.

Proprietatea intelectuală:

Designul şi conţinutul ExtraJocuri.ro, inclusiv baza de date accesibilă prin intermediul său, sunt proprietatea exclusivă END SOFT DESIGN S.R.L. În cazul conţinutului preluat de la terţe persoane de către ExtraJocuri.ro sau de la utilizatorii site-ului, acesta va fi protejat prin precizarea sursei conţinutului.

Utilizarea site-ului

Orice utilizator/vizitator poate descărca pentru uzul personal diferite informaţii de pe site.

Nu aveţi permisiunea de a:

  • Republica informaţii de pe site-ul ExtraJocuri.ro fără a menţiona sursa (www.extrajocuri.ro)
  • Vinde, închiria sau subcontracta material din site-ul www.extrajocuri.ro
  • Reproduce sau copia conţinutul site-ului www.extrajocuri.ro în scop comercial

Acceptarea termenilor şi conditiilor

Accesarea site-ului NU se va face prin nici o modalitate care ar putea cauza deteriorarea lui sau limitarea funcţionalităţilor sale sau într-o modalitate care este contrară legii, frauduloasă, dăunătoare sau în legătură cu o activitate fraudulentă sau ilegală.

Utilizarea site-ului NU se va face în scopul găzduirii, copierii, stocării, transmiterii, publicării sau distribuirii oricăror materiale care conţin virusi sau alte programe informatice ce au rolul de a cauza distrugeri totale sau parţiale.

Conţinutul generat de utilizatori

Membrii înregistrati ai site-ului, denumiţi în continuare “useri”, pot genera conţinut în paginile site-ului sau forumului extrajocuri.ro prin publicarea diferitelor informaţii în cadrul acestora.

Conţinutul generat de utilizatori în paginile site-ului trebuie să respecte legile privind proprietatea intelectuală şi copyrightul. În cazul în care informaţiile publicate aparţin unor terţe persoane, trebuie precizată sursa conţinutului. În cazul în care titularii drepturilor de proprietate intelectuală solicită acest lucru, informaţiile publicate pe site pot fi şterse de către administratori.

Publicitatea pe site

Anumite bannere publicitare pot fi furnizate pe site de terţe persoane cu care Extrajocuri.ro are încheiate contracte în acest sens. Extrajocuri.ro nu poate fi făcut în nici un fel răspunzator de conţinutul mesajelor furnizate de terţe persoane pe site.

Va multumim,
Echipa ExtraJocuri.ro

Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri