Extra Jocuri

Inchis Deschis
Summoner
Scor Final:

Summoner este un RPG in totalitate 3D in care ne este dezvaluita povestea unui tanar care s-a nascut intr-o lume de magie si tradare. Cu toate ca este un joc bun, are cateva probleme care devin enervante pe parcursul jocului.

Totul in joc este randat in 3D, dar nu toate sunt la fel de bine detaliate. Cu toate acestea motorul grafic ofera unele dintre cele mai frumoase peisaje pe care le-a oferit un RPG pana acum. Turnurile enorme, camerele , bisericile sunt probabil cel mai bine realizate pana acum in vreun joc video. Are si efecte speciale deosebite: pe masura ce inveti noi magii poti sa faci pereti de foc spectaculosi, miscarile fluide ale personajului, expresia faciala, arme si armuri care apar pe caracter![singlepic id=312 w=320 h=240 float=left]

Dar datorita graficii in totalitate 3D apar si probleme legate de camera. Fiind la persoana a treia si cum deplasarea se face din mouse cu click devine frustrant cateodata si ajunge sa te enerveze. In special in locuri inguste, in temnite sau in zone de inaltimi variabile. Si cu toate acestea camera nu ar fi fost o problema atat de grava daca nu interferea in lupta, dar cand ti-e lumea mai draga te enerveaza camera.

Jocul iti permite sa ai o echipa de pana la 5 camarazi dar poti controla doar unu odata, iar in lupta, caracterul selectat poate folosi arma din dotare sau magia care este foatre spectaculoasa. Lupta iti da si posibiltatea de a folosi diferite tactici astfel te poti folosi de teren sau de abilitatile coechipierilor.[singlepic id=313 w=320 h=240 float=right]

Povestea jocului este excelenta, cu toate ca este una obisnuita, un tanar taran este salvatorul din profetii, si plina de intorsaturi de situatie, si te face sa treci peste camera enervanta si sa afli ce urmeaza sa se intample. Pe parcursul jocului, protagonistul Joseph se intalneste cu Flece, hotul; Rosalind, vrajitorul; si Jekhar, soldatul impreuna cu care va lupta umar la umar.

Vocile sunt destul de bune, adica nu deranjeaza dar nici nu incanta cum erau vocile din seria Legacy of Kain.

Per total este un joc bun, rezultatul unui plan ambitios, un RPG intr-o lume complet 3D, dar nu toate planurile reusesc. Camera implementata prost face ca gameplay-ul sa sufere din acest lucru. Dar daca treci peste asta ti se dezvaluie o poveste interesanta si un mod multiplayer excelent.

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri