Extra Jocuri

Inchis Deschis
Starcraft 2 Wings of Liberty Beta

Nu de multa vreme a aparut versiunea beta a mult asteptatului joc Starcraft 2. Cu toate ca nu este o versiune finala si cu siguranta va avea multe imbunatatiri, versiunea beta este reusita si pe placul fanilor.

Pornirea jocului este destul de dificila si nu este la indemana oricui. Cu toate ca vine cu instructiuni de lansare, poate crea probleme unui gamer care nu are treaba decat cu butonatul tastaturii.

Prima impresie pe care o lasa jocul, si anume cea din punct de vedere vizual nu este chiar atat de spectaculoasa. Cladirile nu sunt chiar asa diferite, iar mediul chiar daca este 3D va fi tratat ca acelas mediu 2D.

Noutatile isi fac aparitia pe masura ce ne dezvoltam si avansam catre ultimele cladiri sau unitati. De partea zergilor, Hive Queen este o unitate strategica extrem de folositoare cu abilitati care pot face diferenta intr-o batalie, turetele zergilor pot sa iasa acum din pamant si sa se plimbe pe harta, overlorzii au abilitatea de a face creep-uri pe harta, si toate acestea duc la o mobilitate sporita a speciei. Terrani isi pot mari populatia datorita dublarii unitatilor pe care le creezi la baraca, si pe langa o modificare a catorva unitati, restul au ramas aceleasi cu abilitatile mai mult sau mai putin modificate.Protosii pot teleporta unitati oriunde pe harta in preajma piloanelor, iar unitatile de asemenea au suferit cateva modificari. Dar un lucru nu s-a schimbat, protosul ramanand cel mai scump jucator din Starcraft, dar si merita.[singlepic id=461 w=500 h=400 float=center]

Pe langa noutatile pe care le aduce, jocul face ceea ce si trebuie sa faca, adica mentine atmosfera magica din primul joc. Starcraft 2 ramane acelasi joc tactic cu nenumarate posibilitati de abordare a unei misiuni. Hartile sunt interesante si scot in evidenta tehnologiile grafice si arhitecturale de care dispune jocul. Cu toate ca are un detaliu deosebit si arata foarte bine, jocul nu exagereaza cu efectele, facand ca acesta sa fie cat mai simplu si mai pe placul gamer-ilor.

Cu toate ca este prea devreme pentru o pronuntare, jocul in versiunea beta este reusit si asteptarile fanilor au fost rasplatite!

Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri