Extra Jocuri

Inchis Deschis
Sniper Elite V2 – Mai 2012

De 1 Mai muncitoresc, gamerii primesc un “FPA” (first person action) pe Xbox 360, publicat de 505 Games si dezvoltat de Rebellion: Sniper Elite V2. Urmarea mult apreciatului Sniper Elite din 2005, Sniper Elite V2 continua sa ofere jucatorilor o experienta autentica a unui lunetist din al doilea razboi mondial, situandu-l in mijlocul bataliei finale dintre fortele Germaniei si Rusiei.

Cu intentia de a invata sa gestioneze emotia anticiparii si presiunea vanatorii, jucatorii sunt obligati sa foloseasca indemanarea, rabdarea si dorinta de a-si indeplini misiunea in timp ce se confrunta cu situatii de viata si de moarte. Loviturile bine efectuate sunt rasplatite cu reluarea in slow-motion a intregii traiectorii a glontului, din momentul in care paraseste arma si pana cand isi atinge tinta, ca si o grafica detaliata a efectelor glontului cand intra si distruge tinta.

Pe 1 Mai un alt RPG este programat sa fie lansat exclusiv pe PC in America de Nord . Publicat de En Masse Entertainment si dezvoltat de Bluehole Studio, Tera este o schimbare placuta de ritm pentru fanii MMO, obositi de lupta restrictiva traditionala. Experienta seamana mai mult cu God of War decat cu World of Warcraft.

Chiar daca jocul din Tera este mai putin traditional, tot vei avea nevoie de un vindecator in timp ce incerci sa aperi relicva de monstrii care ataca in valuri.  Un counter al mortilor numara monstrii ucisi si anumite nivele vor debloca bonusuri care reintregesc durata de viata a relicvei. De asemenea exista si un timer si daca reusesti sa rezisti pana la semnul de 20 de minute castigi. Un RPG MMO de tip Non-Targeting, care inseamna ca jucatorul nu mai trebuie sa doboare o anumita tinta  pentru a castiga.Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri