Extra Jocuri

Inchis Deschis
Silent Hill 4 The Room
Scor Final:

Silent Hill este un oras unde raul pur permite aerului si pamantului sa consume pana la urma locuitorii. Jocurile precedente din seria Silent Hill te trimiteau in orasul cu acelasi nume, lucru care nu se intampla si la partea a patra, actiunea petrecadu-se in South Ashfield, un oras vecin si se centreaza intr-un apartament blestemat. Jocul se desfasoara la persoana a treia si pentru prima oara chiar la persoana intai. Rezultatul hibrid este de apreciat, dar in centrul atentiei este in continuare intunericul, nelinistea si frica de ceea ce urmeaza.[singlepic id=250 w=320 h=240 float=left]

Eroul ghinionist din Silent Hill 4 este Henry Townshend, un om care traia bine in oras, dar intr-o noapte a inceput sa aibe cosmaruri teribile, iar apartamentul sau parea ca este blestemat. Telefonul nu mai merge, vecinii nu il mai aud, ferestrele sunt sigilate de o forta misterioasa si usa la fel. Cautand o iesire, gaseste in baie o gaura imensa pe care, facadu-si curaj, intra. Dar acea gaura era un fel de portal care il duce intr-o calatorie din care alfa istoria acelui apartament, Room 302, si de asemenea identitatea lui Walter, omul responsabil pentru sigilarea camerei lui Henry.

Apartamentul se schimba o data cu trecerile prin portal, se degradeaza pe masura ce jocul avanseaza, lucru care este de fapt o caracteristica generala a intregului joc. Actiunea clasica se desfasoara in locatii parca de vis, de cosmar, intr-o lume paralela unde o sa explorezi canale subterane, spitaluri si multe altele si vei capata diferite arme cu care sa iti invingi inamicii.[singlepic id=251 w=320 h=240 float=right]

Luptele sunt destul de grele deoarece vin mai multi adversari deodata si este mai greu sa le faci fata, evitarea lor ramanand o optiune valabila.

Cand apare o fantoma auzi un sunet static, lucru specific pentru seria Silent Hill, si te poti pregatii de infruntarea inamicului. Datorita portabilitatii jocul are un control greoi pe PC, cel mai bine cumperi un gamepad si problemele dispar!

Ai la dispozitie patru finaluri, si dureaza cam 10 ore pentru a-l termina pe modul de dificultate normal. Cand termini jocul ai parte si de o surpriza care te face s  il mai joci odata!

Grafica este superba, cum de altfel ne-au obisnuit producatorii la toate titlurile seriei. Sunetele redau parca o atmosfera si mai periculoasa si mai infricosatoare asa cum au facut-o intotdeauna.

Silent Hill 4 The Room este o continuare interesanta si pentru fanii serie un “must have”!

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 4.9/5 (2 votes cast)
1 Comentariu
 • AleCS
  10 mai 2011
  #1
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Articolul tau face sa sune atat de bine si de tentant jocul :)) pacat ca am imaginatia bogata, nu pot sa joc asa ceva, m-ar traumatiza forever and ever :))

Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri