Extra Jocuri

Inchis Deschis
Silent Hill 3
Scor Final:

Seria Silent Hill de la Konami este recunoscuta pentru doua lucruri: atmosfera foarte apasatoare, te tine tot timpul in tensiune, si povestea ciudata si imprevizibila. Silent Hill 3 nu ofera un gameplay deosebit dar creeaza o lume rascolitoare si iti impune sa intrii in ea, si o face foarte bine!

Pentru inceput voi spune ceea ce m-a deranjat si anume din nou camera nu isi face de loc treaba si te dezorienteaza foarte des. Ai 2 optiuni legate de camera: miscarea caracterului este relativa cu camera, si cealalta, miscarea este relativa cu vederea caracterului.[singlepic id=247 w=280 h=240 float=left]

Daca treci de camera si controlul care este prevazut pentru gamepad, ceea ce il face mai dificil din tastatura, Silent Hill 3 are lucruri interesante de oferit. Eroina este interesanta, o adolescenta normala, pe care o gasim intr-un fast food la un magazin. Se duce sa il sune pe tatal ei si sa ii spuna ca vine acasa, dar pe drum se intalneste cu un asa-zis detectiv care ii spune cateva detalii despre nasterea sa. Ea nu vrea sa vorbeasca cu el si se duce la toaleta de unde scapa pe geam si fuge. Cand Heather se intoarce la mall lucrurile incep sa o ia razna, holurile sunt goale, si deodata ajungi fata in fata cu un demon. Din fericire gasesti si un pistol pentru a-i face fata. Toata aceasta introducere este superba si asta pentru ca secventele cinematice sunt integrate atat de bine in joc. Grafica este atat de buna incat nici nu iti dai seama cand trebuie sa joci si cand este film. Evident Konami a vrut sa creeze o atmosfera cinematica si a reusit![singlepic id=248 w=280 h=240 float=right]

De fapt asta este ceea ce vrea jocul, atmosfera, nu poveste sau logica. Logica oricum nu are de-aface cu horror-ul.

Pe parcursul jocului o sa ai parte de multe ori de zone care sunt la inceput curate pentru ca apoi sa fie pline de sange, umbre si lumini intermitente.

Konami este constient ca ceea ce nu vezi este mai inspaimantator decat ceea ce vezi si de aceea producatorii iti lasa imaginatia sa-ti creeze propria realitate.

Luptele sunt destul de rudimentare, in care tinta se pune automat, lucru tipic consolelor. Puzzle-urile sunt dupa cum preferi, adica la inceputul jocului poti alege de la usor la mediu si greu. Dar nu luptele sau puzzle-urile, ci prezentarile sunt farmecul acestui joc.

Daca vrei sa te pierzi intr-o lume intriganta si care ti se baga pe sub piele, Silent Hill 3 este greu de invins!

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri