Extra Jocuri

Inchis Deschis
Sacred
Scor Final:

Sacred este un RPG care arata foarte bine si ofera actiunea pe care o cunoastem din Diablo, jocul aducand totodata cu Diablo 2. Comparatia intre cele doua jocuri nu are cum sa lipseasca pentru ca sunt destul de similare, poate doar detaliile facand diferenta.

Ca si in Diablo ai cateva caractere prestabilite, si pe parcursul jocului te intalnesti cu sute de inamici. Monstrii sunt clasici pentru genul fantasy cum ar fi dragoni, ogres, undead, ai o tasta pentru a vedea mai bine “comorile” care pica deupa inamicii doborati. Jocul include foarte multe obiecte magice, unele de colectie, unele soketed si unele specifice fiecarei clase de caracter. In orase ai o comoara unde iti tii toate obiectele pe care decizi sa le pastrezi si unde mai poti sa angajezi ajutoare care vor lupta alaturi de tine. Dar pe langa toate astea, Sacred aduce si el inovarile lui care il fac mai deosebit decat restul clonelor de Diablo 2.

Cea mai notabila distinctie a jocului este dimensiunea jocului, lumea este imensa si poti sa o exploarezi dupa bunul plac. Orasele foarte numeroase sunt extrem de detaliate si foarte interesante de exploarat. Grafica jocului este cu siguranta un punct forte fiind cu mult mai buna decat in Diablo 2 dar ceva mai slaba decat in Dungeao Siege.[singlepic id=319 w=320 h=240 float=center]

Harta este foarte buna, avand in vedere ca avem de-aface cu un joc imens este si extrem de utila, interfata fiid foarte potrivita oferind detaliile cele mai importante ale personajului.

Alte inovari ale jocului includ mersul calare pe cal marind viteza de deplasare, apararea dar este destul de greu sa intrii in batalie calare si unele caractere isi pierd din abilitatile care ii ofera bonus. Apar cateva caractere de poveste, vampira si angelic seraphim care sunt speciale, unice, si mai rar intalnite in jocurile pe PC.

Nu mi-a placut cum jocul iti restrictioneaza numarul hotkey-urilor in functie de nivelul tau, la inceput oferindu-ti un singur hotkey pentru ca apoi sa mai apara dupa cum avansezi in joc.

Sistemul de lupta al jocului pare ca duce lipsa de ceva, nu este parca destul de finisat si poti avea probleme pe parcursul jocului motiv pentru care nu e bine sa te arunci intr-o batalie chiar daca ti se pare floare la ureche. Pacat pentru ca aici trebuia sa marcheze, fiind poate cel mai frecvent mod din joc, si anume lupta.

In comparatie cu alte jocuri din genul RPG, Sacred este mult mai profund chiar decat Diablo 2 sau Dungeon Siege nefiind liniar si mult mai variat, dar luptele ii scad mult nota, deoarece este un element extrem de important intr-un hack and slash. Cu toate astea jocul este un succes si merita incercat!

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 4.2/5 (1 vote cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri