Extra Jocuri

Inchis Deschis
Rallisport Challenge
Scor Final:

Aparut in 2002, jocul se poate lauda cu grafica, gameplay-ul, cu feeling-ul dar toate astea sunt depasite de distractia pe care ti-o ofera.

In primul rand are 4 moduri de curse: curse traditionale contra cronometru, curse pe gheata unde te bati bara la bara cu adversarii, hill climb unde urci un munte de la baza pana in varf si rally cross events unde concurezi contra adversarilor bara la bara pe noroi, asfalt sau nisip.

Cel mai distractiv as sputea spune ca e ice racing unde ai peisaje minunate, poti sa te bucuri de soarele care e reflectat de gheata de pe drum si de zapada alba si cerul senin si parca nu ai vrea sa se termine cursele…mai sunt interesante si hill climb-urile, unde prinzi viteze nebune pe drumuri inguste si in serpentine si ajungi la un momentdat sa ai in stanga perete de beton sau munte si in dreapta prapastie, sau la ultimul munte unde este si zapada care face controlul mai dificil iti creste adrenalina la maxim.

[singlepic id=158 w=2800 h=240 float=left]Masinile sunt variate si in numar de 25, de la Audi, Subaru, Mitsubishi, Peugeot, Lancia, Opel si multe altele care sunt impartite in masini cu tractiune integrala sau doar fata, lucru care schimba categoric controlul masinii si cum raspunde ea la comenzi.

Cu toate ca nu este o simulare 100%, tocmai acea tenta de arcade il face si mai distractiv si nu te lasa sa te desparti de calculator, adica sa cobori munti cu viteze de 150 km/h si mai ai si senzatia de viteza te lasa fara raspiratie!!!

Rallisport Challenge a fost jocul cu cea mai buna grafica atunci cand a aparut si acum se poate lauda cu grafica buna, comparabila cu unele jocuri din ziua de azi. Probabil ca si producatorul de renume, Microsoft a cotizat bine pentru a scoate un asemenea joc, si nu ne-a dezamagit de loc. Pana si sunetului i-a fost acordata o atentie deosebita, fiecare masina are sunetul propriu si diferit de la un motor la altul, muzica incitanta si toate astea combinate cu o vegetatie realistica si peisaje minunat realizate sunt ingredientele unui success!!!

[singlepic id=159 w=280 h=240 float=left] [singlepic id=160 w=280 h=240 float=right]

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri