Extra Jocuri

Inchis Deschis
Racing simulation 3
Scor Final:

Racing simulation 3 este un simulator de Formula 1, dar nu este doar atat, ci este cel mai bun simulator care a aparut pana in ziua de azi. Am spus simulator si subliniez asta pentru ca jocuri de curse F1 au mai aparut dar nici unul nu s-a ridicat la realismul pe care il ofera acest joc. Poate ca grafica este invechita, ca doar a aparut la sfarsitul lui 2002,poate ca te deranjeaza ca nu are licente pentru masini si piloti si in locul lui Schumacher joci cu Shmiler dar cand ai scos masina pe traseu sa dai o tura deja nu mai conteaza restul.

Poti spune de grafica ca este veche dar daca iesi cu rotile de pe asfalt si mergi pe iarba rotile se inverzesc si aderenta scade, daca lovesti masina si e avariat eleronul aproape ca nu mai poti sa o controlezi, daca ai rezervorul plin si ceilalti il au gol sa nu te miri de ce te depasesc pentru ca aici conteaza orice detaliu.

[singlepic id=155 w=320 h=240 float=center]Se poate seta nivelul de dificultate lucru foarte bun la joc pentru ca spre deosebire de celelalte jocuri de F1 nu are asistenta la franare, adica nu te franeaza singur in curbe, si la inceput e bine sa joci la beginner. La fel si cu damage-ul, are realist, semi, si fara damage. E mult mai palpitanta o cursa cu damage real dar si nivelul de dificultate e mult mai ridicat. Ce e rau ca daca esti cu damage si te bati bara la bara cu oponentii ei tind sa merga numai pe trasa ideala asa ca mai bine incerci tu sa ii eviti daca nu vrei sa distrugi masina si sa mai pierzi cateva secunde bune la pitstop.

Si inca ceva…cursele pe ploaie sunt speciale…sau sa joci cu vremea variabila, sa inceapa o ploaie torentiala pe la jumatatea cursei in Anglia si sa conteze strategia pneurilor, ca iti iei de ploaie, ca iti iei intermediare, se termina ploaia, sau incepe mai tare…si toate astea duc realismul la extrem in jocul acesta. Titlul este pe masura, un adevarat simulator![singlepic id=156 w=320 h=240 float=center]

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri