Extra Jocuri

Inchis Deschis
Prince of Persia: The Forgotten Sands

Incalcarea legilor gravitatiei si inghetarea apei din mers pare un scenariu desprins dintr-un film science-fiction si totusi acesta se regaseste in cel mai nou titlu Prince of Persia: The Forgotten Sands. Daca adaugam ziduri aparent imposibil de escaladat, calatorii in timp cu siguranta avem reteta ideala pentru un joc promitator.

Actiunea din The Forgotten Sands se petrece intre evenimentele din The Sands of Time si Warrior Within, unde Printul se intoarce din Azad si isi gaseste regatul sub asediul Armatei Nisipurilor. Pentru a-si salva poporul Malik incearca sa controleze Armata Nisipurilor printr-un ritual stravechi de magie insa ceva nu merge si in loc de izbavire aduce haos prin eliberarea unei forte malefice. In primele ore de joc vom intra in contact cu personaje precum Ratash, generalul Armatei Nisipurilor care doreste sa macelareasca populatia ramasa. Ceea ce surprinde in noul titlu este imbinarea armonioasa a sistemului de lupta cu elementele de parkour ce confera dinamism si o experienta neintalnita in jocurile anterioare. Astfel dintr-un simplu wall-run iti poti nimici adversarii cu o lovitura mortala iar apoi te poti avanta intr-o serie de acrobatii ce implica inghetarea apei din decor si utilizarea acesteia pentru a depasi sectiunea aparent imposibil de trecut.

[singlepic id=497 w=600 h=440 float=center]

LET’S DANCE

Printul va interactiona si de aceasta data cu un personaj feminin, Razia care il va ajuta (motivul este necunoscut inca) in razboiul purtat prin oferirea puterilor magice (fire, water etc.). Cu alte cuvinte combat-ul va fi presarat cu magie pe langa combo-urile impresionante adaugate de producatori. Elementele precedente de gameplay, care au facut istorie nu au fost uitate. O sa avem de rezolvat puzzeluri care implica actiune si indemanare, de luptat cu bosi fiorosi pentru a castiga batalia contra Nisipurilor.

In concluzie Prince of Persia: The Forgotten Sands este un titlu care promite multe si speram ca notorietatea sa sa se ridice cel putin la nivelul titlurilor anterioare ale seriei. Jocul va fi lansat pe toate platformele pe data de 18 Mai 2010, asa ca fiti pregatiti pentru un nou capitol din viata Printului.

Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri