Extra Jocuri

Inchis Deschis
Poseidon
Scor Final:

Anul trecut Zeus Master Of Olympus a fost cel mai bun joc din seria de city-building de la Impression Games. Poseidon, extensia oficiala nu include multe noi optiuni, dar cele care sunt sunt extreme de placute. Acum te afli in Atlantida lucru care a oferit posibilitatea desingner-ilor de a concepe misiuni cat mai interesante. Rezultatul este un joc la fel de distractiv ca si Zeus si se confirma ca seria se imbunatateste de la un titlu la altul.

Primul oras este chiar Atlantida unde relieful este exact asa cum il descria Platon si anume o serie de inele concentrice. Scopul jocului este acelasi, trebuie sa construiesti un oras prosper, sa stabilesti rute de import si export cu vecinii tai si sa iti multumesti zeii.[singlepic id=239 w=300 h=240 float=left]

Principala modificare o reprezinta cladirile care au o tenta de albastru. Acum oamenii vor sa invete, o sa construiesti biblioteci, laboratoare, observatoare, muzee, ateliere si universitati care au nevoie de o forta de munca ceva mai numeroasa. Apar numeroase noi posibilitati de infrumusetare a orasului, un nou tip de mancare si 2 materiale prime printre care si marmura neagra.

Ce au mai adougat in joc tine de monumente, astfel au reintrodus piramidele din Pharaoh si pe langa aceste monumante magnifice mai poti construi observatoare sau muzee monumentale. Cel mai mare si mai interesant monument este insa Sanctuarul lui Poseidon, o cladire gigantica insa de o frumusete aparte.

Poti chema si eroi in orasul tau, printre care se numara Bellephron si Atalanta, care te vor ajuta asa cum a facut-o si Hercule in jocul original.[singlepic id=240 w=300 h=240 float=right]

Complet nou in Poseidon este insa hipodromul, cursele de cai care iti aduc bani dar si distreaza lumea. Poti sa il construiesti cat de mare vrei dar constructia lui este cam dificila.

Bataliile joaca un rol prea putin important in Poseidon, nu poti ataca doar sa te aperi de invaziile inamice.

Poseidon face ceea ce si-a propus, si anume sa il revitalizeze pe Zeus Master of Olympus. Ofara destule misiuni si campanii noi, noi cladiri si grafica modificata subtil. Este destul pentru a te face sa crezi ca in urmatorul joc cei de la Impression Games vor continua sa imbunatateasca si mai mult jocul si te va duce in alte locatii fantastice!

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 4.6/5 (1 vote cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri