Extra Jocuri

Inchis Deschis
Pharaoh
Scor Final:

Jocul incepe simplu, iti cere sa creezi case si locuri de munca pentru a atrage cat mai multi oameni. Odata ce populatia creste trebuie sa te asiguri ca au hrana, apa, acces la facilitatile religioase, distractie si alte luxuri care sa atraga cat mai mult trecatorii. De asemenea trebuie sa te asiguri ca populatia orasului este protejata de politie.

Indeplinirea acestor scopuri reprezinta un proces complex, majoritatea bunurilor cerand resurse natural pentru a le procura si multe dintre aceste resurse trebuie importate. Importul este scump de aceea trebuie sa produci pentru a exporta.[singlepic id=233 w=320 h=240 float=left]

Amplasat in Egipt, jocul iti ofera optiuni interesante. Inundarea regulara a Nilului duce la nevoia de cat mai multe depozite unde sa tii mancarea pana la urmatoarea recolta. O inundatie slaba duce la mai putina mancare, deci atentia pentru zeul Osiris ca trebuie sa fie o prioritate deoarece numai el te poate ajuta cu o inundatie mai buna. De asemenea sunt si alti zei carora trebuie sa le acorzi atentie pentru ca te pot ajuta. In caz contrar iti vor ingreuna jocul.

Primul mod de joaca din Pharaoh este modul “family” unde controlezi o familie care conduce o serie de orase. Misiunile sunt interesante, ai anumite obiective de indeplinit, care pot duce la cateva ore bune de joc.[singlepic id=234 w=320 h=240 float=right]

Lupta este pe un loc secundar, jocul bazandu-se pe dezvoltarea economica a orasului. In majoritatea misiunilor ti se cere sa construiesti monumente care sunt din ce in ce mai mari si costa mai mult. Cand vezi o piramida terminata, nu numai ca ai indeplinit un obiectiv al misiunii, ci te bucura atat de mult incat parca nu mai conteaza nimic altceva. Arata minunat! Si nu numai piramidele arata minunat, si cladirile sunt desenate in amanunt si detaliat.

Pharaoh este un joc lent, unde te dezvolti incet incet fara prea mare bataie de cap, care te rasplateste pe deplin atunci cand vezi piramidele imense la care ai lucrat ore in sir terminate. Daca iti place epoca faraonilor, Egiptul antic, atunci nu vrei sa ratezi acest joc!

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 4.3/5 (5 votes cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri