Extra Jocuri

Inchis Deschis
Need for Speed World

Primul joc de curse MMO de la EA din 2001(Motor City Online) incoace reprezinta o abordare noua a genului. Jocul arata bine si foloseste doua orase deja cunoscute de fanii seriei, si anume Rockport, orasul din Need for Speed Most Wanted si Palmont City, orasul din Need for Speed Carbon, care au fuzionat creand universul din noul joc Need for Speed World. Au mai fost aduse cateva modificari cum ar fi cursele de noapte din Carbon se petrec acum ziua, dar despre poveste producatorii nu ne-au spus nimic.

Jocul este facut sa ruleze atat pe performantele sisteme high-end cat si pe laptopurile mai slabe din punct de vedere al performantelor 3D. Dar cu toate acestea demontratia a venit pe un sistem foarte performant deci nu se stie in ce masura isi vor tine promisiunea ca va putea fi jucat si pe un laptop mediu.

Versiunea pusa la dispozitie este o versiune beta cu un numar minim de caracteristici. Aveam la dispozitie un multiplayer de pana la doi jucatori, si cu ajutorul hartii ii putem localiza pe harta. Daca dai click pe un jucator te va trimite instantaneu langa acesta si poti da startul unei curse.[singlepic id=489 w=500 h=400 float=center]

Pe parcursul unei curse poti colecta diferite bonusuri, cum ar fi traffic magnet, care face ca traficul sa fie atras de o anume masina. Mai este si turbo boost, cu care poti evita imediat politia, dar are nevoie de o perioada de timp pentru a se incarca.

Cu fiecare cursa terminata vei castiga puncte de experienta si bani cu care iti poti cumpara masini sau piese mai bune. Nivelul de personalizare din aceasta versiune este destul de limitat, tot ceea ce puteam face era modificarea vopselei sau adougarea unui vinil. La versiunea finala vei putea modifica parti componente ale masinii care vor schimba comportamentul acesteia. Daca castigi mai multe puncte de experienta vei creste in level, si cu fiecare level-up vei avea acces la noi skill-uri cum ar fi timp mai mult pentru NOS sau te vor face aproape indistructibil, lucru foarte folositor daca un adversar foloseste traffic magnet pe tine.

Producatorii promit multe masini licentiate, si mult mai multe posibilitati si optiuni care vor fi la dispozitia noastra. Ceea ce nu se stie este costul, unele surse spunand ca va fi gratuit pana la un anumit nivel, dar mai multe detalii vom afla cand se apropie termenul de lansare.

Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri