Extra Jocuri

Inchis Deschis
Need For Speed Hot Pursuit
Scor Final:

NFS 3 a adus ceva nou in domeniul jocurilor cu masini pe PC. Pana la aparitia lui nu aveai un joc de curse pe PC care sa spui cu adevarat ca merita jucat. Toate jocurile “grele” erau pe console si acolo aveai de unde alege, dar NFS 3 a intrerupt dominatia consolelor in domeniul curselor de masini.

Ai simtul vitezei, grafica deosebita, o multitudine de masini si trasee care mai de care mai spectaculoase. Din multe puncte de vedere NFS 3 te atrage asemenea unor adevatari clasici cum ar fi Quake 2 sau Starcraft. Jocul este atat de antrenant incat daca incepi cursele nici nu iti dai seama cum trec orele. Ai parte de actiune si suspans cand te urmareste politia si daca te mai prinde odata esti eliminat sau cand tu trebuie sa prinzi vitezomanii.[singlepic id=302 w=320 h=240 float=left]

Si ceea ce m-a impresionat la joc este senzatia de viteza pura. Jocul este rapid si distractiv. Si pe langa asta, merge atat de fluid si cu un framerate atat de bun incat nici nu se compara cu alte jocuri ale momentului. In multiplayer este la fel de rapid si cursiv ca si in single player dar distractia este multiplicata de adversarii pe care vrei sa ii invingi si care vor face tot ce pot pentru a te opri, lucru pe care AI-ul nu prea il incearca.

Sunetul motorului este impunator si in combinatie cu viteza mare dau impresia de viteze uluitoare!

Pe langa faptul ca ai foarte multe masini mai poti sa le si modifici cateva caracteristici cum ar fi suspensia, aerodinamica si directia, care odata modificate fac masina sa se comporte altfel.[singlepic id=303 w=320 h=240 float=right]

In traditia Need For Speed sunt masini dintre cele mai excentrice si mai deosebite printre care Corvette, Ferrari, Lamborghini, Porsche, Jaguar, Mercedes, si prototipul Italdesign. Traseele te duc prin diferite locatii: de la un canion plin de praf in munti inzapeziti sau orase si vai impadurite. Poti alerga si noaptea sau pe ploaie si zapada caz in care vizibilitatea se reduce considerabil. Toate astea pentru a aduce o diversitate mai mare si pentru a mari placerea de a juca!

Grafica este deosebita, reflexiile masinii sunt ametitoare, iluminarea in special noaptea sau pe timp de ploaie este excelenta si in oglinda acum poti vedea tot ce se intampla.

Sunt si cateva probleme, bordul nu se lumineaza, masina nu are stergatoare si nu are damage de loc. Dar nu e vorba de o simulare ci mai mult de o arcada care te distreaza si te tine aproape cu orele! NFS 3 a depasit limitele timpului si mult timp va ramane un joc de referinta.

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri