Extra Jocuri

Inchis Deschis
Need For Speed Hot Porsuit 2
Scor Final:

Seria Need for Speed pare sa se intoarca la originile arcade, distantadu-se de simulatoare cum a fost Porsche. Nu stiu de ce au adoptat aceasta revenire pentru ca Porsche a fost un succes total, dar poate unde si NFS 3 care mai se denumeste si Hot Pursuit a fost tot un succes au incercat cu o revenire.

Asemenea tuturor jocurilor din seria Need For Speed, si in Hot Porsuit 2 avem foarte multe modele de masini licentiate printre care Lotus, Lamborghini, Dodge, Chevy, BMW, Mercedes, si doi dintre cei mai prestigiosi producatori, Ferrari and Porsche. In locul simularii din Porsche gasim arcada din NFS 3 si 4 care este distractiva si foarte incitanta.[singlepic id=308 w=320 h=240 float=left]

Ideea jocului se axeaza pe fuga de politie si modul cariera, impartit in doua, consta in aceste urmariri ale politiei pe de o parte iar de cealalta parte curse normale cu adversari care vor sa iti vina de hac. Pe modul hot pursuit ai 33 de trasee la dispozitie inc are te bati cu adversarii dar trebuie sa scapi si de polita care te vaneaza. La inceput politia trimite cateva echipaje in urmarirea ta: 2 masini Crown Victoria dar daca nu resusesc sa te opreasca vor face blocaje, vor pune tepi in drum pentru a-ti sparge cauciucurile, vor trimite masini mai rapide, si chiar vor aduce un elicopter care arunca cu butoaie explozive dupa tine. Daca politia reuseste sa te opreasca odata este race over si trebuie sa o iei de la capat.

Dar jocul incepe ushor, te lasa sa te acomodezi si la inceput ai masini mai lente, Lotus Elise sau Opel Speedster dar pe masura ce avansezi descui masini noi, mai rapide si jocul devine din ce in ce mai greu.[singlepic id=310 w=320 h=240 float=right]

Al doilea mod de cariera, World Championship este structurat la fel ca primul mod doar ca nu mai ai parte de interventia politiei.

Dupa cum era de asteptat, controlul este exagerat, este foarte usor sa faci ca masina sa piarda tractiunea si parca este un delay intre taste si reactia masinii.

Din punct de vedere grafic jocul arata bine, masinile sunt realizate excelent si traseele sunt destul de detaliate. Sunetul masinii este la acelasi nivel cu grafica si iti da senzatia de viteza alaturi de muzica antrenanta.

Cu 66 de misiuni diferite, un mod multiplayer antrenant si o selectie excelenta de masini licentiate, Hot Pursuit 2 merita atentia oricarui impatimit de cursele de masini!

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 4.8/5 (9 votes cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri