Extra Jocuri

Inchis Deschis
Need for Speed High Stakes
Scor Final:

Dupa o renastere a jocurilor de curse pe PC care a avut loc odata cu Need for Speed 3 te astepti la multe de la succesorul acestuia. Cu toate ca NFS 4 nu a adus atatea inovatii precum predecesorul sau, continua ideea din NFS 3 aducand cateva imbunatatiri. Din punct de vedere grafic nu este mare diferenta poate doar traseele si masinile care sunt mai diferite sa te pacaleasca dar grafica este aceeasi. Si gameplay-ul a ramas la fel, controlul masinii este acelasi si tipurile de curse ramanand aceleasi.

Cei care joaca NFS 4 trebuie sa stie de la bun inceput ca nu este foarte diferit de NFS 3 doar ca are in plus noi moduri de joc si o singura noutate majora.[singlepic id=304 w=320 h=240 float=left]

Noutatea este introducerea damage-ului de care ne-am plans inca de la inceputul seriei. Toate masinile au mai multe zone ce pot fi afectate: caroserie, motor, suspensii si directia. Prea multe zgarieturi, sarituri si accidente duc la avarierea acestora. La inceput damege-ul este subtil, nu il observi, dar odata ce incepi sa o tot lovesti vezi cum se sparg geamurile, caroseria se sifoneaza si din motor incepe sa iasa fum. Performantele masinilor se modifica in rau cu cat masina este mai sifonata si in timpul jocului nu ai cum sa o repari. Aceasta functie poate fi scoasa si celor ce nu le place damage-ul pot juca si fara.

Cariera jocului este foarte reusita, incepi cu o masina din clasa inferioara, un Z3 sau un SLK 230 si pe masura ce castigi cursele faci si bani cu care iti cumperi masini mai noi si mai puternice. Sunt trei tipuri de curse disponibile in cariera, si anume cursele normale, unde trebuie sa acumulezi cele mai multe puncte din trei sau mai multe curse, modul knockout unde iti elimi advresarii in fiecare tura din cursa si modul high stakes unde te bati cu un singur adversar.[singlepic id=305 w=320 h=240 float=right]

Pe langa modul cariera mai este cursa arcade si hot pursuit unde poti urmari vitezomanii sau poti lua rolul unui dintre ei si trebuie sa pierzi politia care te cauta pe harta.

Soundtrack-ul este destul de enervant si nici la grafica nu exceleaza. Daca a fost o grafica excelenta pentru NFS 3 la NFS 4 mai trebuia umblat in special la efectele de praf sau la detaliile ambientale.

In esenta Need For Speed High Stakes este un Need For Speed Hot Pursuit cu damage, o cariera nou, masini si trasee noi si cam atat!

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 4.9/5 (3 votes cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri