Extra Jocuri

Inchis Deschis
Mafia II

Jocul care trebuie sa apara undeva intre august si octombrie 2010 este aproape gata si ultimile modificari si optimizari se fac pentru a ne oferi o exeprienta cat mai placuta.

Producatorii ne-au prezentat primele secvente din joc.

Mafia II incepe iarna, cand Al doilea Razboi Mondial a inceput deja in Europa, si acesta este fundalul pe care ne este prezentat personajul principal, Vito, si pe masura ce avansam, si Vito avanseaza spre anii ’50. Boom-ul din anii 50, sfarsitul razboiului, nasterea reclamelor, brandurilor, masini au inceput sa fie dezvoltate, si aici apare o schimbare majora ca avem masini mult mai rapide, binecunoscutele muscle-car. Gameplay-ul se schimba in Mafia II deoarece se schimba era.[singlepic id=485 w=600 h=400 float=center]

Misiunile din joc sunt facute intr-un fel incat sa para cat mai reale. O misiune poate dura cateva ore sau o zii sau luni exact ca in lumea reala, perioada in care ai timp sa iti faci noi prieteni si sunt introduse noi evenimente in viata personajului. O data cu anii 50 si armele sunt modificate, apar noi arme pentru ca sunt inventate noi arme, apar noi masini pentru ca sunt inventate noi masini, muzica noua este introdusa si toate acestea duc la un gameplay diferit. Pe finalul jocului apar masini sport extrem de rapide pentru ca atunci apar si in realitate si senzatia de viteza se va simtii.

Vremea va juca si ea un rol important, astfel conducand iarna este mult mai alunecos, mai greu si cand se face vara esti mai familiarizat cu jocul, condusul devine o placere, dar sunt introduse masini mai rapide si mai greu de controlat ce reprezinta un fel de trecere la nivelul urmator.

Povestea este despre Vito si prietenul sau Joe, care se vor ridica in organizatia mafiota, dar nu aspira la titlul suprem de conducator al intregii mafii, ci doar sa fie “wise guys”. Ei vad tipii astia destepti pe strada, care au bani, respectul oamenilor, si ei vad asta si vor si ei. Vor respectul oamenilor, vor banii, vor o viata mai buna pentru ei. Nu vor sa conduca orasul. Pe masura ce avanseaza ei fura masini, vand benzina dar ajung sa arunce si cadavre sau sa asasineze diferite persoane. Dar, cu timpul ajung sa doreasca mai mult, devin lacomi, vor mai mult decat li se ofera si toata lumea stie ce se va intampla. Aici lucrurile se vor intoarce dar povestea o sa o aflam numai dupa ce o sa apara jocul.

1 Comentariu
 • danny
  8 septembrie 2010
  #1
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (1 vote cast)

  mafia 2 , o mare dezamagire, intradevar grafica este exceptionala, dar actiunea este destul de plictisitoare iar sa conduci care 3-4 minute de la un loc in altul iar devine destul de plictisitor. Subiectul este bine ales dar se mai putea dezvolta. Sper ca este doar o strategie de marketing si incurand sa apara si partea 3, depoarece mafia 2 este foarte scurta si se termina foarte repede , eu personal am terminat jocul in 6 ore din care am socotit ca defapt efectiv se joaca cam 2-3 restul este doar film. ASTA este parerea mea personala, nota 10 la grafica,dar in rest nimic altceva, cine doreste sa vada filme poate sa le vada la cinematograf nu sa platesti 189ron pe un joc care mai mult de jumatate din timp stai si te uiti la un film, asa ceva este penibil. in concluzie MAFIA 2 este o mare INSELATORIE

Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri