Extra Jocuri

Inchis Deschis
Lord of the Rings Online Mines of Moria
Scor Final:

Cand intri pentru prima data in Moria, 1001 trepte te asteapta pentru a ajunge in faimoasele adancimi ale dwarfilor. Cu Mines of Moria, producatorii incerca ceva diferit: reproduc labirinturile inguste si salile cavernelor ale minelor de mithril care sunt mult mai interesante decat dealurile din Middle Earth.

Pe langa cele cateva clase noi de caractere, nu prea au adougat mare lucru care sa atraga si mai multi jucatori. In schimb, pentru veterani, este o comoara, misiunile si povestea sunt excelent implementate si trebuie cumparat neaparat in special de cei de level 50.

Minele nu reprezinta singura zona noua din joc. O sa petreci ceva timp si in Eregion si mai tarziu in Lothlorien. Dar de departe cea mai incredibila regiune din joc este Khazad Dum, mult mai surprinzatoare decat decat te-ai fi asteptat, care este de fapt o temnita subterana imensa. Aspectul zonei respective este foarte bine detaliat, iar monstrii te vor lua prin surprindere fara sa stii la ce sa te astepti. Este senzatia aceea de frica pentru ca dupa orice colt poti fi atacat de creaturile malefice din joc. Soundtrack-ul accentueaza si mai mult atmosfera creata.[singlepic id=444 w=500 h=500 float=center]

Aceste zone noi nu sunt doar de umplutura. Design-ul complex al acestora reprezinta si tactici noi de lupta in care trebuie sa eviti sa cazi in abis si de preferat sa trimiti inamicii acolo.

Este minunat cum design-ul nivelurilor se impleteste cu povestea, o arta care se aplica in majoritatea MMORPG-urilor iar in Mines of Moria reprezinta un succes. Cu toate ca unele capitole nu sunt tocmai inteligente, majoritatea sunt create excelent parca dupa un scenariu bine pus la punct.

Cu toate ca sunt si misiuni pe care le poti rezolva singur, mai repede o sa vrei sa iti chemi un prieten sau doi care sa vina cu tine. Cavernele intunecate nu doar par periculoase ci chiar sunt, iar explorarile au fost in general prevazute pentru fratii. Acasta a fost o decizie inteligenta pentru ca aduce numai beneficii, mai multa experienta si o manuire cat mai buna a personajului care este necesara in PVP.

Cu toate ca Mines of Moria nu a fost conceput ca o experienta solo, jocul iti ofera destule oportunitati si daca nu ai chef de socializare. Numeroasele misiuni solo cer o cunoastere cat mai buna a caracterului si inamicii cu care te lupti sunt destul de inteligenti pentru a creea probleme. O alta modalitate de a petrece timpul in universul Lord of the Rings fara a te lupta sau a explora o reprezinta si creearea armelor legendare.

Cu toate ca nu afera prea multe pentru jucatorii noi, pentru veterani este exacte ceea ce au vrut: zone noi, capitole noi din poveste si senzatia de frica care vine in cavernele din minele din Moria.

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri