Extra Jocuri

Inchis Deschis
Lionheart King’s Crusade

In martie a avut loc Game Developers Conference 2010, unde au fost prezentate o multime de jocuri pe care le asteptam cu sufletul la gura. Unul dintre ele este si Lionheart: King’s Crusade, un hibrid intre real time si turn based strategy asemanator jocurilor din seria Total War in care vim explora o istorie alternativa a celei de-a treia Cruciade. Paginile cartilor de istorie ne spun ca regele Richard Inima de Leu a ajuns in Ierusalim dar nu a mai putut avansa pentru a cuceri cetatea, eventual a pierdut ajutorul aliatilor si el insusi a fost capturat. King’s Crusade sugereaza un alt rezultat al luptei si anume o campanie plina de succes al regelui Richard in Ierusalim, impreuna cu o alta campanie jucata de partea opusa, si anume de partea Printului Saladin, care a oprit Cruciada.[singlepic id=483 w=500 h=400 float=center]

Am ales campania regelui Richard Inima de Leu si am inceput aventura antrenand diferite trupe pentru armata noastra, trupe ce includ atat soldati obisnuiti, cat si ofiteri cum ar fi capitanii care maresc moralul soldatilor si fac batalioanele mai autonome, dar si medici care sa redea viata soldatilor pe moarte. Aprovizionand armata cum trebuie iti ofera si mai multe posibilitati de a pregatii o batalie real time cum ar fi: alinierea catapultelor, saparea digurilor sau ingroparea tepuselor pentru a incetinii armata adversa.

Pe parcursul jocului o sa ai o monitorizare asupra armatelor si resurselor, inclusiv a relicvelor care iti ofera bonusuri magice si de asemenea poti monitoriza in continuu relatiile cu potentialii aliati politici. Pentru Richard, de exemplu, te poti alia cu regele Frantei, cu Templierii sau cu Papa. Acestia te vor ajuta si iti vor oferi suportul daca sunt multumiti de tine si ai posibilitatea de ai-i multumii executand misiunile oferite. De fapt, sugeratiile aliatilor, reprezinta obiective alternative pentru misiunea pe care o ai. Regele Frantei poate prefera o abordare mai silentioasa a unei misiuni, in schimb Templierii vor o intrare directa in inima inamicului.

Lionheart este in lucru, mai este mult pana va fi gata, si, dupa cum spun producatorii, posibil la sfarsitul anului il avem pe monitoare.

Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri