Extra Jocuri

Inchis Deschis
Lego Harry Potter: Years 1-4

Datorita succesului pe care il au cele mai populare francize din cultura moderna o translatare in lumea Lego, a venit vremea si tanarului vrajitor Harry Potter sa apara in lumea colorata a caramizilor daneze. Lego Harry Potter: Years 1-4 ne spune povestea faimosului vrajitor dar cu amprenta tipica Lego. Povestea urmareste primele patru parti: Piatra Filozofala, Camera Secretelor, Prozonier la Azkaban si Pocalul de Foc. Nu este prima data cand scoala de vrajitorie Hogwarts este recreata intr-un joc video, dar are farmecul lui cand iti vezi personajele preferate transformate in caractere patratoase cu capetele galbene.

Prima impresie a venit in urma unei secvente cinematice cand Harry Potter l-a lasat pe Dumbledore. Povestea a fost spusa in special prin miscari si expresii ale caracterelor si mai putin prin dialoguri. Am vazut cum a primit Harry scrisoarea de invitatie la Hogwarts, si, inainte sa ne dam seama eram la Claudron cu Hagrid. Similar cu alte versiuni Lego,te poti juca cu un prieten si poti folosi abilitatile specifice caracterului pentru a rezolva puzzle-urile sau pentru a aduna diferite obiecte. Ce este nou in Lego Harry Potter este ca Harry si prietenii lui pot castiga abilitati noi pe masura ce avansezi in joc. La inceput Harry nu poate decat sa faca cateva vraji cu batul magic si sa faca cu mana celor pe langa care trece. Dar dupa ce participa la cursuri la Hogwarts va avea o colectie impresionanta de vraji si de abilitati pe care le poate imbunatatii. Vor fi 140 de caractere disponibile pentru a le controla, fiecare cu abilitati distincte, deci ai ce descuia daca esti destul de rabdator si explorezi toate zonele din joc. Datorita faptului ca universul Harry Potter este plin de mister si surprize, este distractiv sa mai arunci cu ochii asupra diferitelor obiecte care sunt in jurul tau pentru ca nu stii niciodata ce se poate intampla.[singlepic id=482 w=500 h=400 float=center]

Sunt o multime de secrete in lumea Harry Potter. Nu doar ca trebuie sa gasesti drumul catre zona urmatoare, dar daca gasesti si cele patru coifuri din fiecare zona vei primi un cub de aur care iti va oferi accesul la obiectele bonus. Trecerea dintr-o zona in alta nu implica doar saritul si alergatul de colo colo, ci intervin elementele din poveste(sase pentru fiecare poveste) care se vor intampla exact cand trebuie sa se intample si vor asigura o tranzitie impecabila de la o poveste la alta.

Versiunea prezentata este intr-un stadiu destul de primitiv, dar detaliul era deosebit si din punct de vedere grafic va arata decent, folosindu-se de noile tehnologi de randare si de efecte specifice.

Umorul tipic atat pentru Harry Potter cat si pentru Lego este si el prezent si va face aventura si mai distractiva. Muzica a fost imprumutata de la filme pentru a aduce si atmosfera cinematica ce s-a bucurat de un succes enorm.

Pana in mai cand este planuit sa apara atat pe PC cat si pe PS2 sau Xbox 360 nu mai este mult si fanii se vor bucura de un joc care pare sa fie cel putin distractiv.

Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri