Extra Jocuri

Inchis Deschis
Blood Omen: Legacy of Kain
Scor Final:

Nu tuturor le-a placut Blood Omen: Legacy of Kain, un action-adventure similar celor de pe Nintendo. Dar multi au trecut peste si l-au jucat numai datorita povestii remarcabile spusa de vampirul protagonist. Actiunea in Soul Reaver se focalizeaza in jurul primului fiu nascut.

Cu toate ca jocul incepe tare cu povestea care este la standardele impuse de predecesorul sau, si grafica de ultima generatie, cu timpul gameplay-ul decade si ambitiile ridicate ale jocului se spulbera.[singlepic id=228 w=320 h=240 float=left]

Lumea lui Kain este la limita distrugerii pe vremea cand fiul sau, Raziel se ridica dintr-un antic mormant in abisul apei. Cu toate astea Nosgoth este un loc minunat: ploaie gentila, cer curat, arhitectura care arata minunat si e atat de detaliata incat pare reala, lacuri subterane, catacombe, locuri misterioase, supranaturale, care or sa te incante pe parcursul jocului.

Abilitatea lui Raziel de a trece din lumea materiala in lumea spectrala este remarcabila, schimbarea afectand ciudat dar frumos lumea care te inconjoara. Alte efecte speciale cum ar fi sabia fantomatica a lui Raziel de unde isi ia jocul numele sunt la fel de uimitoare.

Camera poate creea probleme cateodata, dar se poate trece cu vederea pentru ca avem ce vedea. Si ceea ce a impresionat si mai mult este ca nu o sa vezi niciodata ecrane de loading, lucru care te rasfata si cand o sa joci alt joc o sa vrei sa fie la fel.[singlepic id=229 w=320 h=240 float=right]

Este o placere sa il vezi pe Raziel alergand, sarind, luptandu-se cu inamicii, dar placerea cea mai mare este atunci cand il auzi vorbind. La fel ca si in Blood Omen, si in Soul Reaver vocile profesionale sunt intrecute poate doar de scenariu sau  de poveste. Raziel si Kain prind viata cu adevarat prin dialogurile lor si conversatiile lui Raziel cu fratii lui fac ca bataliile ce urmeaza sa fie epice!

Soundtrack-ul este oarecum repetitiv si devine evident doar atunci cand gameplay-ul insusi cedeaza senzatiei de rutina.

Pana la sfarsitul jocului o sa simti cum te bazezi numai pe abilitatile lui Raziel si ca actiunea care a facut prima parte a jocului atat de antrenanta este acum data uitarii si inlocuita de puzzle-uri slabe. Este evident ca producatorii s-au chinuit mai mult pentru inceputul jocului, si finalul acestuia este chiar slab, dar per total este un joc bun, original si placut.

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 3.8/5 (1 vote cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri