Extra Jocuri

Inchis Deschis
Legacy of Kain Soul Reaver 2
Scor Final:

Jucatorii familiari cu originalul Soul Reaver ar trebui sa aibe o idee despre ceea ce ii asteapta in aceasta urmare si despre actiunea si puzzle-urile ce urmeaza a te inatmpina.

Raziel, personajul jumatate demon, jumatate vampir inarmat cu sabia de distrus suflete, este memorabilul antierou din Soul Reaver 2 si din predecesorul lui. A fost introdus in 1999 in Lecagy of Kain Soul Reaver care a venit ca o urmare a Blood Omen: Legacy of Kain, toate fiind jocuri portate de pe consola.[singlepic id=230 w=320 h=240 float=left]

Soul Reaver 2 presupune ca esti familiar cu povestea, in caz contrar poti sa incerci manualul jocului, sau sa incerci s ail termini pe primul inainte de a te apuca de al doilea.

Gameplay-ul este similar cu cel din prima parte, o sa calatoresti prin numeroase locatii in cautarea unor raspunsuri despre originile lui dar si a dusmanilor, dar jocul este complet liniar. O inovare in partea a doua consta in faptul ca Raziel este invincibil, astfel daca in lumea materiala esti omorat se transforma in lumea spirituala si poate reveni in locatii predefinite in lumea materiala.

Pe masura ce explorezi lumea cu Raziel, nu ai cum sa nu observi la sarituri aripile taiate parca, cu care poti sa te orientezi. Jocul il incepi cu toate abilitatile si chiar si cu sabia “soul reaver” spre deosebire de prima parte unde le dobandeai pe parcurs.

Inovatia pe care a adus-o Soul Reaver exista in in partea a doua, nu avem nici un ecran de incarcare pe tot parcursul jocului! Cu toate ca a mai facut-o in urma cu 2 ani, au reusit sa o mentina si merita laude pentru asta. Imortalitatea lui Raziel este de asemenea un lucru impresionant! Poate erai obisnuit ca atunci cand mori sa dai restart si sa o iei de la capat. Aici nu mai e cazul! Cu toate acestea, nu poti salva oriunde in joc, portarea de pe consola isi face simtita prezenta si are locuri prestabilite unde poti salva jocul.[singlepic id=231 w=320 h=240 float=right]

Jocul nu are o durata foarte lunga, dureaza maxim 15 ore ca sa il termini, dar majoritatea sunt de actiune pura, puzzle-urile fiind pe un plan secundar.

Povestea este clar cel mai bun aspect al jocului, fiind pribabil cel mai bun aspect al intregii serii Legacy of Kain!

Concluzia este ca un joc cu grafica spectaculoasa, poveste excelenta, gameplay-ul unic este recomandat tuturor gamerilor . De fapt calculatorului i-ar fi bune mai multe jocuri ca acesta! E adevarat ca are si cateva aspect negative, prea scurt si odata terminat nu mai ai de ce sa il joci din nou, dar per ansamblu este un joc bun!

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 4.8/5 (5 votes cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri