Extra Jocuri

Inchis Deschis
Legacy of Kain Defiance
Scor Final:

Este destul de rar sa gasesti un caracter memorabil intr-un joc, ce sa mai zicem de doua caractere! Legacy of Kain Defiance este pe placul fanilor seriei deoarece, pentru prima data, poti juca cu arogantul vampir Kain dar si cu demonul Raziel in misiunile lor de confruntare reciproca. Principala atractie a seriei a fost cu siguranta personajele dar seria Soul Reaver a adus si cateva puzzle-uri interesante care diversificau actiunea din joc.

Povestea are legatura cu celelalte parti dar nu este obligatoriu sa le fi si jucat pentru a intelege ce se intampla. De fapt o sa joci cu Raziel si Kain cam pe aceleasi niveluri dar in perioade de timp diferite. Calatoria lui Kain incepe cand distruge fortareata Sarafan pentru a-l confrunta pe Moebius, care pare sa stie cum soarta lui Kain si a lui Raziel vor intervenii in ceea ce urma sa fie Nosgoth, odata ce pun punct conflictului dintre ei. Calatoria lui Raziel incepe cu evadarea lui din tentaculele zeului antic si continua prin implinirea destinului sau.[singlepic id=254 w=320 h=240 float=left]

In secventele cinematice din joc, vocile actorilor sunt la aceleasi standarde impuse de primul joc al seriei si ni se dezvaluie povestea care spre bucuria noastra ajunge la un final si vom avea toate raspunsurile pe care la cautam.

Posibilitatile care existau pentru acest joc, avand in vedere ca joci cu doua caractere puternice dar si foarte diferite erau multiple. Din pacate producatorii i-au facut oarecum similari, miscarile, sariturile, abilitatile se aseamana foarte mult, lucru dezamagitor. Si combinatiile cu arma sunt similare.

Ambele caractere se hranesc cu victimele pentru a le creste viata, Kain poate suge sangele fie telekinetic fie prin sfasierea gatului victimei(metoda folosita pentru prima data) iar Raziel inghite suflete, la propriu!

Pe parcurs ce avansezi in joc acumultezi experienta si inveti noi si noi manevre de atac.

Raziel poate, ca si in jocurile precedente, sa treaca din lumea reala in lumea spiritelor, dar pentru a reveni la realitate ai anumite locatii specific, lucru de care o sa te folosesti in rezolvarea diferitelor puzzle-uri.[singlepic id=255 w=320 h=240 float=right]

Jocul are peste 12 capitole, cele dinspre final fiind din ce in ce mai mari. Camera folosita de joc nu mai este aceeasi ce cea din predecesoarele sale ci este o implementare proasta a camerei de consola. De multe ori devine frustranta, si nu inteleg de ce au schimbat producatorii o camera care isi facea datoria foarte bine!

Si pe langa camera prost implementata, nu ai o harta sau un compas si te pierzi foarte usor, lucru enervant! Asta cu toate ca este liniar!

Pentru un joc care arata bine, chiar foarte bine as putea spune, are poate cele mai memorabile caractere din jocurile video existente, este pacat ca are implementata o camera atat de prost si ca mult timp pierzi pe harta doar ca sa iti dai seama unde te afli de fapt. Pacat! Se putea mult mai bine!

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri