Extra Jocuri

Inchis Deschis
Legacy of Kain Blood Omen
Scor Final:

Pregateste-te pentru o poveste intunecata, despre violenta si razbunare, adusa la viata de o voce de prima clasa si de efecte vizuale fine si stilate.

Blood Omen: Legacy of Kain are la baza un personaj carismatic, vampirul Kain, un nobil arogant cu puteri de pe lumea cealalta. El are o ura imensa pentru cei vii si se distreaza prin a-i omora! Kain este anti-eroul perfect si povestea unica, de proportii epice. Dar jocul in sine nu prea se tine dupa poveste.[singlepic id=225 w=320 h=240 float=left]

Blood Omen este portat de pe consola si se simte! Jocul nu acorda prea mare atentie informatiilor caracterului, bazandu-se pe explorare si lupta. Ai la dispozitie o camera cu vedere “bird’s-eye” a hartii pe care sunt redate caractere 3D animate si colorate minunat. Dirijarea lui Kain in lumea cruda Nosgoth este simpla, folosind sagetile sau gamepad-ul. Poate folosi arma din dotare, sau poate invoca vraji pentru ca apoi sa suga sangele inamicilor.

Kain pe parcurs o sa isi developeze noi calitati precum cea de a se transforma intr-un lup, nor de ceata sau chiar poate lua forma unui taran obisnuit. Sabia lui de foc este mortala, dar are si un dezavantaj: nu-ti mai lasa nimic de pe urma adversarului, acesta transformadu-se in cenusa. Adio sange! Si viata scade in permanenta. Incet dar sigur. Si daca nu gasesti repede o victima pe care sa o golesti de sange risiti sa fie game over![singlepic id=226 w=320 h=240 float=right]

Cerintele de sistem pentru vremea respectiva erau foarte mari, iluminatul fara de care nu poti vedea pasaje secrete fortand chiar si cele mai puternice calculatoare de atunci. Dar jocul arata bine si la detalii mai mici, si oricum tot farmecul jocului i-l da vocea lui Kain. Un soundtrack potrivit aduce atingerea perfecta a ambiantei.

Blood Omen nu este jocul tipic de RPG. Cel mai stresant este ca nu poti salva oriunde, ci doar in anumite locatii predefineite. Puzzle-urile sunt destul de solicitante si ai nevoie de o dexteritate ridicata pentru a le rezolva.

In concluzie Blood Omen: Legacy of Kain este un joc sinistru, un bun motiv pentru a-ti petrece timpul liber daca treci peste cele cateva problem tehnice, personalitatea dura a lui Kain te va motiva sa urmezi drumul lung si plin de batalii sangeroase.

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri