Extra Jocuri

Inchis Deschis
Legacy of Kain Blood Omen 2
Scor Final:

Cu toate ca Blood Omen 2 si celelalte 3 titluri din serie au fost jocuri create pentru consola, si-au gasit drumul si catre PC.

In Blood Omen 2 este vorba despre Kain, arogantul nobil transformat in vampir care a aparut pentru prima data in 1996 in Blood Omen: Legacy of Kain. A urmat seria Soul Reaver care l-a transformat pe Kain in personaj negativ, Raziel fiind eroul.

Actiunea din Blood Omen 2 se desfasoara inainte de cea din Soul Reaver, intorcandu-se la povestea din 1996. Cu toate acestea nu este nevoie sa stii ce se intampla in prima parte. Fanii Soul Reaver vor constata o experienta de joc similara, chiar daca nu aduce nimic nou. Sunt multe lucruri care or sa iti placa la Blood Omen 2, dar cel mai placut este cu siguranta personajul principal![singlepic id=227 w=320 h=240 float=left]

Kain nu este erou, dar nici antierou, nu se comporta eroic ci este singurul personaj principal pe care nu poti sa il descrii ca fiind raul intruchipat: nu este doar un vampir, ci un salbatic ucigas. Cu toate acestea reprezinta central moral din Blood Omen 2, spre deosebire de rivalii sai el este sincer, nu isi calca pe cuvinte si astfel ramane un personaj foarte intrigant si interesant.

Povestea nu este prea inspirata, Kain se trezeste cateva sute de ani dupa actiunea din prima parte intr-o lume ocupata de magie si tehnologie. Se alatura unei rezistente a vampirilor care incearca sa restaureze dominatia lor.

Spre deosebire de Soul Reaver unde avem numeroase puzzle-uri, in Blood Omen 2 avem parte de actiune mai multa. Trebuie sa ucizi cat mai multi adversari umani si nu numai. Luptele sunt destul de simple si comune, cu un singur buton te poti orienta catre inamic, si poti ataca sau bloca atacul. Kain mai poate sa isi prinda adversarii si ii ridica de la pamant tinandu-i de gat. Mai poate efectua si diferite atacuri mortale, fiecare arma oferind cate un atac.

Cu toate ca poti intampina si mai multi advresari odata, or sa te atace intotdeauna pe rand lucru ce iti usureaza viata si face jocul ceva mai accesibil. Pe parcursul jocului Kain trebuie sa se lupte cu cativa vampir extrem de puternici reprezentand “bosi” de sfarsit de nivel. De obicei trebuie sa fie o smecherie cum sa ii bati!

Din punc de vedere tehnic Blood Omen 2 este cel mai bun joc din serie pentru ca iti ofera posibiliatea sa salvezi oriunde in joc, grafica este deosebita si este pentru prima data o varianta mai buna decat cea pentru consola.

Pentru un joc de circa 20 de ore, nu te plictiseste cu toate ca este complet liniar. O data terminat nu mai are nici un sens sa il iei de la cap si support multiplayer un exista! In schimb Kain este probabil cel mai mamorabil personaj din vreun joc video!

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri