Extra Jocuri

Inchis Deschis
Arhiva pentru ‘Retro’
 • Anachronox 0 ComentariiScris de pe 17 februarie 2010 in Featured, Retro, Reviews
  RPG-urile japoneze reprezinta stalpii de rezistenta ai consolelor. Pe langa cateva protari slabe, nu am avut alternative la acestea pe calculatoare. Producatorii Ion Storm incearca prin Anachronox sa sparga aceasta bariera si sa aduca prin acest joc magia genului Final Fantasy pe PC. Jocul reuseste sa se mantina la nivelul hiturilor de pe console aducand chiar si ceva inovari si care combinate cu ... mai mult.
 • Quake 3 Arena 0 ComentariiScris de pe in Featured, Retro, Reviews
  Cand vine vorba de shootere, ID Software ne vine imediat in minte. Quake a fost un fenomen, iar cand ID a anuntat Quake 3 ca fiind conceput in special pentru multiplayer au aparut mai multe pareri. Cand a fost lansat toate aceste pareri s-au transformat intr-una singura: joc exceptional, cel mai bun Quake ever! Cu toate ca se concentreaza pe multiplayer are si o campanie single player, in care te... mai mult.
 • Delta Force 1 ComentariiScris de pe in Featured, Retro, Reviews
  Era sfarsitul anului 1998 cand a aparut un joc care sfideaza tendintele si anume intr-o perioada cand toate jocurile erau facute pentru acceleratoare grafice, Delta Force vine fara suport 3D, si, inevitabil grafica este cu mult inferioara rivalilor. Dar la un joc nu se rezuma totul la grafica si Delta Force vine sa argumenteze aceasta afirmatie, fiind un joc deosebit in pofida faptului ca are o g... mai mult.
 • Command and Conquer Red Alert 0 ComentariiScris de pe in Featured, Retro, Reviews
  Red Alert vine intr-o perioada in care jocurile de strategie sunt pe culmea succesului. Warcraft, Age of Empires sau Starcraft sunt jocurile care au facut legea in acest gen pentru mai multi ani, fiecare venind cu ceva nou. Cu un pedigree de campion si cu o poveste interesanta jocul vrea sa ajunga in fruntea rivalior sai. Povestea te duce pe vremea lui Razboliului Mondial: Albert Einstein aplica ... mai mult.
 • Starcraft Broodwar 1 ComentariiScris de pe in Featured, Retro, Reviews
  De la un add-on nu prea ai mari asteptari, de obicei fiind aruncate cateva misiuni noi care nici macar nu se ridica la nivelul jocului original. Dar Blizzard vine sa ne contrazica, si cu Broodwar reuseste sa imbunatateasca reteta originala si imbunatateste un joc care deja era foarte bun, facad din acesta o adevarata capodopera. Broodwar continua povestea din Starcraft si aduce noi cladiri si unit... mai mult.
 • Starcraft 1 ComentariiScris de pe in Featured, Retro, Reviews
  Avand in vedere faptul ca Starcraft a fost unul dintre cele mai asteptate jocuri, putea sa dezamageasca sau sa se ridice la asteptari si sa duca posibilitatile startegiei la noi limite. Starcraft a aparut pe o piata unde Warcraft a facut lansarea, apoi a venit Age of Empires si Red Alert, toate jocurile reprezentand stalpii strategiilor moderne de astazi! Cu asa adversari puternici a reusit sa se... mai mult.
 • Age of Empires 1 ComentariiScris de pe 3 februarie 2010 in Featured, Retro, Reviews
  Age of Empires este deja un clasic in clasa jocurilor de strategie alaturi de Warcraft sau Red Alert toate aparute cam in aceeasi perioada. Aparad dupa Warcraft, Age of Empires vrea sa capteze actiunea bataliilor din jocul celor de la Blizzard in combinatie cu constructia unui impreiu, latura preluata din Civilization. Rezultatul este unul interesant dar cu cateva probleme care puteau fi evitate... mai mult.
 • Warcraft II 1 ComentariiScris de pe 2 februarie 2010 in Featured, Retro, Reviews
  Blizzard Entertainment s-a depasit pe sine cu acest joc, urmarea lui Warcraft: Orcs and Humans. Compania recunoscuta pentru jocuri simple si jucabile care au prins foarte mult la public, a facut din Warcraft II cel mai bun joc de staregie care a rezistat mult timp in top. Cu cateva imbunatatiri fata de prima parte, producatorii au stiut cum sa mentina reteta succesului. Warcraft II reuseste sa cr... mai mult.
 • Warcraft Orcs and Humans 0 ComentariiScris de pe in Featured, Retro, Reviews
  Inainte de a incepe acest review trebuie sa spun ca Warcraft a fost printre primele jocuri pe care le-am jucat pe calculator, aparut intr-o epoca apusa cand la putere era Lotus sau Golden Axe, Warcraft a adus un nou gen de joc pe PC, fiind prima strategie reusita pe calculator. Cand vine vorba de grafica, trebuie sa ne amintim ca era 1995 si atunci poate Dune II sa fie asemanator dar Warcraft il ... mai mult.
 • Unreal Tournament 0 ComentariiScris de pe 10 ianuarie 2010 in Featured, Retro, Reviews
  Unreal Tournament si Quake 3 sunt probabil 2 dintre jocurile cele mai titrate din toate timpurile si nu poti sa vorbesti de unu fara a aduce aminte de celalalt. Amandoua sunt la fel de bune dar diferite din punct de vedere al gameplay-ului . Astfel unuia impatimit de UT niciodata nu poti sa ii demonstrezi ca Quake ar fi mai bun sau invers, sau unui fan Quake sa ii arati ca e mai bun UT. Dar acum ... mai mult.
 • Unreal 0 ComentariiScris de pe in Featured, Retro, Reviews
  Pentru a face un review la un joc ca Unreal trebuie sa tinem cont ce a fost inainte ca acesta sa apara, dar in acelas timp sa il lasam sa isi dezvalui stilul propriu si gameplay-ul unic. Unreal nu este Quake. Arata diferit. Se simte diferit. Si asta este ceea ce il scoate in evident fata de alte shotere. In Unreal esti un prizonier intr-o nava care se indreapta catre o colonie penala. Nava se pra... mai mult.
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri