Extra Jocuri

Inchis Deschis
Arhiva pentru ‘Previews’
 • Sniper Elite V2 – Mai 2012 0 ComentariiScris de pe 26 aprilie 2012 in Previews
  De 1 Mai muncitoresc, gamerii primesc un "FPA" (first person action) pe Xbox 360, publicat de 505 Games si dezvoltat de Rebellion: Sniper Elite V2. (more…)... mai mult.
 • Dragon’s Dogma 22 mai 0 ComentariiScris de pe 25 aprilie 2012 in Previews
  Dragon's Dogma este un RPG, dezvoltat si publicat de Capcom pentru Xbox 360 si PS3, programat sa apara pe 22 mai . (more…)... mai mult.
 • Mario Tennis open 0 ComentariiScris de pe 24 aprilie 2012 in Previews
  Daca va plac jocurile de actiune si sport publicate de Nintendo pentru 3DS, pe 20 mai veti avea o surpriza: (more…)... mai mult.
 • 03/13 – Ridge Racer (Vita) 1 ComentariiScris de pe 22 aprilie 2012 in Previews
  Acesta este un joc demential il joci pana te tin bateriile... (more…)... mai mult.
 • 03/13 –Naruto: Ultimate Ninja Storm Generations (360, PS3) 0 ComentariiScris de pe 21 aprilie 2012 in Previews
  Obraznic  şi bombastic, in lumea  lui  Naruto şi cohortele lui ninja, par a fi personalizate si realizate doar pentru jocurile video. (more…)... mai mult.
 • Resistance Burning Skies 0 ComentariiScris de pe 20 aprilie 2012 in Previews
  Se joaca pe consolele Play Station Vita si este un shooter de calitate publicat de Sony Computer Entertainment si dezvoltat de Nihilistic. (more…)... mai mult.
 • Ghost Recon Future Soldier 0 ComentariiScris de pe 19 aprilie 2012 in Previews
  Pe 22 mai , Ubisoft va publica pentru Xbox 360, PS3 si PC un third person shooter, Ghost Recon: Future Soldier. (more…)... mai mult.
 • Borderlands 2 sept 2012 0 ComentariiScris de pe 18 aprilie 2012 in Previews
  Borderlands este un joc RPG  care combina evolutia si inventiile. Noua versiune are personaje noi si abilitati noi, alte medii de joc, inamici, arme si echipament diferit . (more…)... mai mult.
 • Far cry 3 0 ComentariiScris de pe 17 aprilie 2012 in Previews
  Dincolo de limitele civilizatiei exista , pe o insula indepartata,  un loc al faradelegii  unde totul este condus de violenta,  reguli pirateresti si mizerie umana. (more…)... mai mult.
 • Darksiders II 0 ComentariiScris de pe 16 aprilie 2012 in Previews
  Povestea se tese in jurul unuia din cei patru calareti ai apocalipsei, navigand in acelasi timp in Moarte cat si in forma narativa a jocului de inceput, (more…)... mai mult.
 • Gravity Rush 06 Iunie 2012 0 ComentariiScris de pe 15 aprilie 2012 in Previews
  Pregătiţi-vă pentru o nouă perspectivă în Gravity Rush. Veti avea jocul  în propriile mâini în timp ce jucati rolul unei  o eroine  care isi caută trecutul, (more…)... mai mult.
 • Dirt Showdown 0 ComentariiScris de pe 14 aprilie 2012 in Previews
  Un joc  arcade plin de distrugeri , deriva si accidente mari. Imaginati-va camera clasica arcade Off Road . Asa ca arunca-te in scaunul soferului  pe unul din vehiculele (more…)... mai mult.
 • Assassin’s Creed III 30-10-2012 4 ComentariiScris de pe 13 aprilie 2012 in Previews
  Actiunea este dominata de  fundalul  Revoluţiei Americane,  în secolul al 18-lea.  Assassin 's Creed III introduce un nou erou, Ratohnhaké,  un rol al patrimoniului nativ american şi englez.  Adoptand  un  nou  nume , Connor, el devine (more…)... mai mult.
 • BioShock Infinite 16-10-2012 0 ComentariiScris de pe 12 aprilie 2012 in Previews
  Bine ati venit in orasul Columbia, plutind deasupra marii, printre nori. Veti avea un soc in aceasta serie - veti fi printre nori , pe un oras plutitor tinut de dirijabile in plin an 1912. Veti fi Booker DeWitt,  un detectiv privat care a (more…)... mai mult.
 • Fifa 11 Preview 1 ComentariiScris de pe 18 septembrie 2010 in Featured, Previews
  Lansarea FIFA 2011 in Europa va avea loc in luna octombrie a acestui an. Jocul este asteptat cu mare interes avand in vedere ca FIFA 10 a castigat 50 de premii anul acesta la categoria jocuri sport. Cu ce vine nou FIFA 11? Construit pe aceeasi platforma, el aduce totusi o multime de noutati. FIFA 11 introduce “Pro Passing” unde calitatea pasei este controlata de abilitatea gamerului si de sk... mai mult.
 • Duke Nukem Forever 0 ComentariiScris de pe 6 septembrie 2010 in Previews
  Nu-mi vine sa cred ca am scris acest titlu. Anuntat din nou la PAX 2010, mult-asteptatul joc va fi terminat, finisat de GearBox Software si lansat in prima jumatate a anului 2011 pe toate platformele. Dar haideti sa trecem la analiza propriu-zisa. Primul plus? Acest titlu este Duke, adica actiune la cote maxime insotite de injuraturi si glume, presarate cu scene interzise minorilor. Gameplay-ul es... mai mult.
 • Mafia II 1 ComentariiScris de pe 23 iulie 2010 in Previews
  Jocul care trebuie sa apara undeva intre august si octombrie 2010 este aproape gata si ultimile modificari si optimizari se fac pentru a ne oferi o exeprienta cat mai placuta. Producatorii ne-au prezentat primele secvente din joc. Mafia II incepe iarna, cand Al doilea Razboi Mondial a inceput deja in Europa, si acesta este fundalul pe care ne este prezentat personajul principal, Vito, si pe masu... mai mult.
 • Prince of Persia: The Forgotten Sands 0 ComentariiScris de pe 30 aprilie 2010 in Featured, Previews
  Incalcarea legilor gravitatiei si inghetarea apei din mers pare un scenariu desprins dintr-un film science-fiction si totusi acesta se regaseste in cel mai nou titlu Prince of Persia: The Forgotten Sands. Daca adaugam ziduri aparent imposibil de escaladat, calatorii in timp cu siguranta avem reteta ideala pentru un joc promitator. Actiunea din The Forgotten Sands se petrece intre evenimentele din... mai mult.
 • True Crime 0 ComentariiScris de pe 1 aprilie 2010 in Previews
  Ultimul joc din serie ne va trimite in Hong Kong, unde vom intra in rolul unui agent sub acoperire care incerca sa se infiltreze in Triade care infecteaza aglomeratul oras. Cand vine vorba de jocuri de dimensiuni asa mari, care pot fi explorate in totalitate, orasul insusi devine un personaj critic. Cu toate ca nu am putut sa ne plimbam pe unde vroiam in demo, jocul pare sa aibe caracter. Noaptea,... mai mult.
 • Need for Speed World 0 ComentariiScris de pe in Previews
  Primul joc de curse MMO de la EA din 2001(Motor City Online) incoace reprezinta o abordare noua a genului. Jocul arata bine si foloseste doua orase deja cunoscute de fanii seriei, si anume Rockport, orasul din Need for Speed Most Wanted si Palmont City, orasul din Need for Speed Carbon, care au fuzionat creand universul din noul joc Need for Speed World. Au mai fost aduse cateva modificari cum ar ... mai mult.
 • Medal of Honor 0 ComentariiScris de pe in Previews
  In demostratia prezentata la Game Developers Conference 2010, Electronic Arts ne-a prezentat ultimul joc din seria Medal of Honor. A inceput cu un filmulet in care trupe Nany SEAL’s se furisau prin muntii Afganistanului, un umbrele intunericului. Mai mult decat orice altceva, vroiau sa ne arate precizia cu care se deplasau acesti soldati de elita. Se deplasau de la o ascuzatoare Al Qaeda la alta... mai mult.
Page 1 of 212
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri