Extra Jocuri

Inchis Deschis
Arhiva pentru ‘Maxim’
  • Need for Speed Porsche Unleashed 1 ComentariiScris de pe 3 februarie 2010 in Featured, Maxim, Reviews
    Need for Speed Porsche Unleashed se distanteaza de genul caracteristic al seriei si ne ofera o simulare excelenta. Jocul este mai detaliat, mai realist din punct de vedere al condusului si al constructiei masinii si se aude mult mai bine decat orice alt joc de curse aparut pe PC sau pe consola. Jocul arata destul de bine incat sa il multumeasca pe sponsorul german, Porsche, si include modele ale ... mai mult.
  • Mafia City of Lost Heaven 0 ComentariiScris de pe 20 ianuarie 2010 in Featured, Maxim, Reviews
    Aparut fara prea multa zarva, Mafia iti ofera actiunea din Max Payne combinata cu incitantele curse de masini si posibilitatea de a explora intregul oras din Grand Theft Auto III. Si ce a impresionat este ca nu se confrunta cu diverse probleme pe care le au jocurile care se vor mai deosebite dar vin de la producatori mici. Ca sa vorbim de Mafia inevitabil aducem vorba si de GTA, deoarece amandoua... mai mult.
  • GTA Vice City 6 ComentariiScris de pe 18 ianuarie 2010 in Featured, Maxim, Reviews
    In universul GTA sunt prezentate 3 orase mari copiate dupa binecunoscutele: New York, Miami si Los Angeles. In GTA Vice City ne regasim in Miami-ul anilor 1986, lucru care se reflecta prin haine, masini, lumini, si prin atmosfera creeata de combinatia acestor aspecte. Jucatorul ia rolul lui Tommy Vercetti, un asasin al Mafiei care a fost eliberat dupa ce a stat 15 ani in inchisoare pentru ca a o... mai mult.
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri