Extra Jocuri

Inchis Deschis
Hitman Contracts
Scor Final:

Ajuns la partea a treia, agentul 47 va fi protagonist in cel mai intunecat si violent joc din serie datorita tonului intunecat si depresiv al misiunilor. Jocul, printre altele include si patru misiuni refacute din prima parte.

Prima impresie a jocului este de deja-vu, nu pare de loc un joc nou, ci mai degraba un addon la Silent Asassin. Misiunile pot fi tratate exact ca in partea a doua, prin confruntare directa dar la final calificativul primit este cel mai slab: Mass murderer, sau poti aborda jocul mai tactic, ucigand doar tinta, furisandu-te de colo colo fara sa te observe nimeni. Te poti deghiza ori cu haine gasite ori cu haine “imprumutate” de la victimele tale. Pentru prima oara in serie poti exhipa uniforma SWAT care este destul de impresionanta.[singlepic id=284 w=320 h=240 float=left]

Jocul incepe printr-o secventa video aratand un agent 47 ranit si care sa taraste pe un coridor si ajunge la camera sa. Inainte sa intre se prabuseste si are amintiri din misiunile trecute incepand cu uciderea profesorului Ort-Meyer de la sfarsitul primei parti. Misiunile sunt in principal orientate catre misiuni trecute, dar acum jucate in sens invers. Grafica, hartile si AI-ul au fost modificate si imbunatatite. Ploua sau ninge in aproape orice nivel, jocul trimitandu-te in diverse locatii cum ar fi: Romania, Kamchatka, Anglia, Roterdam, Budapesta, Hong Kong, si in final Paris.

Cat timp 47 sufera, un doctor trimis de Agentie soseste pe neasteptatesi il trateaza pe 47 si apoi dispare cand vede ofiteri GIGN inconjurand hotelul. La sfarsitul jocului 47 isi recapata cunostinta in camera de hotel si se trezeste cu niste obiective expirate. Ni se dezvaluie ca 47 a avut misiunea de a ucide ambasadorul Statelor Unite, Richard Delahunt si un faimos tenor la opera din Paris, dar a fost de asemenea instruit sa ucida si un prieten comun, inspectorul Albert Fournier care a trimis o echipa de politie pentru a-l captura pe 47 dupa ce i-a descoperit ascunzatoarea lui.[singlepic id=285 w=320 h=240 float=right]

47 afla de situatia in care se afla si il ucide pe inspector, dupa care paraseste zona. Ajunge la aeroport si reuseste sa fuga din tara. Persoana lui de contact, Diana, reuseste sa dea de el si ii spune ca de fapt tinta lui a fost avertizata inainte! Lucru care lasa loc de o urmare.

Muzica nu mai este compusa de orchestra, fiind si ea mai intunecata dar se ridica la inaltimile asteptate.

Cu toate ca nu pare sa fie altceva decat continuarea lui Silent Assasin in sensul de expansion pack, este un joc care nu trebuie pierdut de fanii seriei si poate atrage noi fani pentru ca nu mai este asa de greu!

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri