Extra Jocuri

Inchis Deschis
Hitman Codename 47
Scor Final:

Jocul se centreaza in jurul agentului 47, care era un fel de cobai pe care se faceau experimente, avand chiar tatuat pe ceafa un cod de bare si care este antrenat in diverse metode de a ucide. Dupa ce a scapat de la facilitate, 47 este angajat de Agentie, o organizatie criminala din Europa. Misiunile sale il vor duce in cele mai diverse locatii: Hong Kong, Columbia, Ungaria si Olanda pentru a asasina criminali.

Jocul te pune in rolul agentului 47 pe care il controlezi din persoana a treia, dar care are miscari limitate, de exemplu nu poate sari iar deplasarile la stanga si la dreapta sunt destul de greoaie, deci in principiu inainte ar fi cel mai usor de mers. Cand merge, 47 face destula galagie, deajuns cat sa se alerteze inamicii din zona, de aceea se poate furisa, dar acest furisat are si dezavantajul ca se deplaseaza foarte lent. Daca te furisezi poti de asemenea sa scoti o arma din inventar fara sa te auda nimeni si poti executa adversarii in multiple pozitii.[singlepic id=278 w=300 h=240 float=left]

Pentru a te camufla poti fura imbracamintea unui inamic, dar mare atentie ca daca ii lasi corpul in mijlocul camerei si il gaseste cineva va alerta toate unitatile ca umblii deghizat drept unu de-al lor si te vor gasi imediat, asa ca daca tot vrei sa umblii fara sa te banuiasca nimeni mai bine ascunde corpul inamicului pe care l-ai lasat dezbracat si ascunde-l bine pentru ca inaminii cerceteaza destul de bine toate zonele. Si chiar si deghizat sa nu te aptropii prea tare de inamici pentru ca o sa dai de banuit. Ai sus in dreapta ecranului o bara care iti spune cat de calm sau agitat esti. Si daca stai prea mult deghizat pe langa inamici incepi sa devii agitat si or sa te descopere eventual.

Pe langa armele clasice, pistoale, mitraliere, pusti, snipere, mai ai si deliciul jocului, armele de apropiere cu care ii “aranjezi” cand te furisezi p la spate. Poti sa ii adormi cu diferite substante, sa le iei gatul cu Garrot Wire, sau sa ii injectezi cu ser otravitor. Pe langa acestea mai iese in evidenta si sniperul pe care il montezi singur din servieta si pe care poti sa il cari fara ca nimeni sa te intrebe ceva.[singlepic id=279 w=300 h=240 float=right]

Fiecare nivel din Hitman se desfasoara intr-un mediu extern, pe unde umbla in voie civili si garzi ale tintei tale. Scopul tau este clar, si anume asasinarea tintei, si asta cu cat mai putina galagie si cat mai putine victime colaterale. Ideal ar fi sa omori doar tinta, apoi sa iti iei jucariile si sa te intorci la masina. Cu toate ca drumul pana la adversar pare simpli si liniar, cu cat te apropii mai mult cu atat trebuie sa incerci diferite mijloace de a-l ucide fara sa sara toate garzile pe tine. Atunci este mission faild, pentru ca odata alertate garzile si tinta se ascunde sau pleaca.

Jocul incepe printr-un training destul de usor si astfel scapi din facilitatea care te tinea pentru diferite teste. Un an mai tarziu 47 este un asasin profesional pentru Agentie(ICA) iar Diana Burnwood este dea care iti spune obiectivele. Pe parcursul jocului trebuie sa elimini 4 minti criminale: Lee Hong, liderul triadei Dragonul Rosu din Hong Kong; Pablo Belisario Ochoa un traficant din Columbia foarte asemanator cu Tony Montana din Scarface; Franz Fuchs, un terorist austriac si Arkadij Jegorov (aka Boris) un traficant de arme.

In timpul misiunilor, 47 descopera cateva scrisori scrise catre tinta lui, dar culmea, de celelalte tinte din misiunile anterioare, sugerand ca se cunosc intre ei. Mai mult, toate tintele lui au fost in Legiunea Franceza cam in acelas timp, si se pare ca tineau legatura intre ei datorita unui experiment uman. Aceste scrisori mentioneaza si un preten comun, “profesorul” Ort Meyer.[singlepic id=280 w=400 h=300 float=center]

47 este alertat de Diana ca aceeasi persoana a ordonat asasinarile celor patru, si ca a ordonat o ultima asasinare, a lui Odon Kovacs, un doctor la sanatoriu din Satu Mare, Romania. Cand 47 ajunge, afla ca vocea era a lui Ort-Meyer si ca acesta a anuntat si politia. Trupele SWAT ajung imediat cautandu-l pe 47. Acesta isi elimina tinta si infiltrandu-se si mai adanc afla adevarul despre el, si anume ca a fost un experiment in urma clonarii, care a combinat genetic materiale din primele sale patru victime: Lee Hong, Pablo Ochoa, Franz Fuchs, and Arkadij Jegorov plus a profesorului Ort-Meyer. Aceste esperimente erau pentru a crea o fiinta umana perfecta! Dar cei patru voriau sa o foloseasca in scopuri proprii de aceea a fost necasara uciderea lor.

Cu ajutorul agentului Smith, care este tinut in sanatoriu, 47 descopera un laborator sofisticat chiar sub spital. Ort-Meyer da drumul unei echipe de agenti 48, o serie de clone imbunatatite, dar care nu reusesc sa il omoare pe 47. Jucatorul are posibilitatea de a-l omora pe Ort-Meyer sau sa il lase, lucru de care va depinde si finalul jocului. Cand intrii il laboratorul lui, aceste te confunda cu un 48, si daca nu il omori pe loc, acesta te va ataca si te va neutraliza. Daca il ataci, cand e pe moarte spune: ” I didn’t even recognize my own son”, dupa care ii rupi gatul.

Muzica este exceptionala! Soundtrack-ul fiind disponibil cu cativa ani dupa ce a aparut jocul.

Din pacate controlul este destul de greoi si nu te ajuta prea mult in misiunile pe care le ai de efectuat, camera nu este nici ea cea mai reusita si trebuie de multe ori sa ghicesti ce sa faci in misiuni…

Dar trecand peste aceste impedimente, jocul te tine aproape pana la sfarsit, si asta conteaza!

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 4.4/5 (2 votes cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri