Extra Jocuri

Inchis Deschis
Fallout 3: Operation Anchorage (Addon) Preview

In primul extra-conţinut Fallout3 pentru PC şi Xbox 360, Bethesda ne ofera un  întreg set misiuni în Alaska, care urmareste recrearea evenimentelor înainte de Holocaustul nuclear – ceea ce s-a dovedit a fi cauza transformarii frumoasei planete intr-un infern. Revenirea la un excelent joc nu este niciodată un lucru rău, iar Operation Anchorage poseda unele caracteristici placute, cum ar fi: mediul glacial şi armele noigata sa fie testate. Pe de altă parte, această nouă misiune este un uşor liniara. Concentrându-se pe lupta in echipa, addonul pare mai mult un shooter decat un RPG, scenele intense de actiune umbrind latura role playing. In plus, cei care au cumparat Fallout 3 nu cred ca sunt entuziasmati sa plateasca 10 $ pentru 3 ore in plus de shooting.

Odată ce aţi instalat addon-ul, un radio semnal va trimite la un grup numit Brotherhood care vă roga să intrati într-un simulator de luptă. Ei au nevoie de secrete militare din trecut, şi tu esti cheia pentru preluarea acestora. În stilul Matrix, daca mori în simulare vei da ortul popii si în viaţa reală. Ce este acest secret de tehnologie de care au ei nevoie? Simplu…nu exista. Totul este o scuză pentru a te scote din prezentul apocaliptic si a te proiecta-n zona friguroasa Alaska.

Operation Anchorage se concentreaza pe gunplay, iar acest lucru este evident chiar de la început cand esti pus sa lupti impotriva soldatilor chinezi fiindu-ti indredintata o pusca cu luneta, un pistol silentios si o arma ingenioasa numita gauss rifle. Misiunea este bine construita în modul liniar al unui shooter. Impusti tot ce misca, aduni munitie de la cadavrele intalinite in cale, ai la dispozitie o gama larga de arme pentru macel. De asemenea iti poti cladi propria echipa de soldati putand sa-l incluzi si pe vestitul Mister Gutsy.

In mijlocul bataliei echipa iti poate sari in ajutor, dar inteligenta artificiala din Fallout 3 nu este punctul forte, iar acest lucru este reliefat, din pacate, in Operation Anchorage . Membrii echipei stau neimpresionati de ploaia de gloante care se abate peste tine, cateodata refuza sa te insoteasca mai departe etc. Slava Domnului că exista gauss rifle, care te ajuta nespus de mult pe parcursul addonului si o poti pastra in arsenal cand revii in lumea apocaliptica.

Exista o serie de buguri in Operation Anchorage, insa nu ceva care sa te impiedice sa termini cu succes misiunea. Este un addon bun, dar nu spectaculos şi 10 dolari sunt cam multi pentru o scurtă luptă, care oferă un pic de distractie, dar nu se compara cu trasaturile Fallout 3-ului, care-l faco  experienţă unica.

Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri