Extra Jocuri

Inchis Deschis
Enclave
Scor Final:

Fictiunea fantastica a inspirat numerosi producatori care au creat jocuri fantastice pline de culoare. Enclave a fost influentat in mod clar de aceasta categorie, dar pe langa grafica si sunetele excelente vine cu cateva probleme de gameplay.

Este un joc de actiune la persoana a treia in care poti juca atat de partea binelui cat si de partea raului intr-un conflict de proportii epice. Cu toate ca incepi cu un singur caracter posibil, mai departe salvezi alte personaje de diferite clase cu care poti juca.

Jocul este un fel de hack and slash dar luptele, poate punctul cel mai important la un joc de genul, devin greoaie, loviturile fiind destul de imprecise. Cateodata sagetile si sabiile vor trece prin inamici fara a provoca lovituri iar inamicii pot lovii scutul si cu toate acestea sa iti ia din viata. Caracterele nu se misca prea repede si dureaza ceva pana incarca de exemplu arcul cu o noua sageata. Caracterul tau poate lua si bea potiuni de viata dar si aceasta actiune este foarte lenta, asemenea luptelor, schimbarii armelor, deci potiunile mai bine le lasi dupa ce eliberezi zona de inamici.[singlepic id=356 w=320 h=240 float=center]

Jocul este destul de dificil, deoarece te poti rani usor in cursele intinse pe parcursul jocului si daca te aventurezi direct in lupta poti fi incolnjurat de inamici de unde poti scapa foarte greu. Si sistemul de salvare nu ajuta de loc, avand locuri fixe unde poti salva iar lipsa hartii aduce si mai multa frustrare.

Lipsa multiplayer-ului face ca jocul odata terminat sa nu mai ai de ce sa il reincepi. Din fericire AI-ul jocului este destul de slab si compenseaza cu damage-ul destul de mare pe care il provoaca o singura sageata. Unii inamici pot ramane blocati in textura si cateodata pot sta fara sa se miste in timp ce tu ii macelaresti.

Este pacat ca Enclave are aceste probleme pentru ca prezentarea jocului este exceptionala, efectele sonore si vocile sunt impecabile, venind si cu un soundtrack deosebit. Muzica face ca atmosfera fantastica –gotica sa fie si mai apasatoare.[singlepic id=357 w=320 h=240 float=center]

Jocul arata de asemenea foarte bine iar la rezolutii mari texturile si desingul nivelelor este superb. Se vede ca producatorii au depus mult efort in crearea acestor peisaje deosebite si a unor caractere foarte detaliate care au si o animatie faciala deosebita. Cu toate ca locatiile sunt cunoscute, de exemplu temnite, temple, orase medievale, jocul vine si cu medii mai deosebite cum ar fii adapostul unei vrajitoare care vine cu capcane si inamici unici.

Este evident ca producatorii au depus efort in grafica, suntet si design, dar la jucabilitate au dat-o in bara, gameplay-ul suferind din aceasta cauza!

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 4.8/5 (6 votes cast)
3 Comentarii
 • Luchi
  27 iunie 2010
  #1
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  e destul de dragut controlul.Dar ce mi-a placut in mod deosebit este soundtrak-ul.

 • Cyclo
  12 iulie 2010
  #2
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  Nu-i adevarat, jocul e superb,totusi e un joc vechi la ce va asteptati?… dar e impecabil.Din punctul meu de vedere e unul din cele mai bune jocuri facute vreodata aproape perfect..respect pt activision:)

 • Alecu
  12 iulie 2010
  #3
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  @Cylo. Este un joc frumos insa departe de perfectiune. Are atmosfera, grafica insa nu cred ca este inovatie in domeniu:).

Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri