Extra Jocuri

Inchis Deschis
Dungeon Siege Legends of Aranna
Scor Final:

Dupa aproape doi ani de la lansarea jocului, inca mai atrage fani si RPG-ul 3D care se vrea sa il detroneze pe Diablo primeste si un add-on. Jocul avea si cateva probleme pe care probabil ca add-on-ul ar trebui sa le rezolve, dar din pacate nu este asa. Legends of Aranna aduce 15-20 de ore din acelasi Dungeon Siege in care in special le petreci in pesteri si temnite.

Dungean Siege are ceva care face ca jocul sa fie uitat repede, si anume ofera prea multe posibilitati AI-ului. In lupte de exemplu nu faci mare lucru, de fapt nu faci cam nimic, si asta poate duce mai departe la un gameplay unde tu nu iti poti impune propriile pareri. Daca te’a prins fara sageti si dai cu sabia incepe level-ul sa creasca pe forta. Acesta este motivul pentru care un joc care arata atat de bine ajunge sa se ridice la asteptari si sa nu ramana decat o clona de Diablo. Ce-i drept, te incanta cand il joci si daca nu esti un gamer cu pretentii prea mari iti place, poate iti place mai mult decat Diablo.[singlepic id=329 w=300 h=240 float=left]

Din moment ce producatorii originalului s-au apucat de Dungeon Siege II, add-on-ul este produs de o alta companie care a vrut sa mentina formula originala fara sa aduca nici o inovare ci doar campania obligatorie, creaturi si itemuri noi, iar tie iti ramane sa omori in stanga si dreapta, sa iei armele si armurile si sa continui asa pana la sfarsit.

Campania este ok, povestea interesanta, dar ceea ce a dezamagit este ca trebuie sa iei jocul de la inceput cu caracterul la 0 lucru care a dezamagit fanii care sperau sa creasca pana spre nivelul 50.

Design-ul nivelurilor ramane fidel originalului, ai impresia ca o mana uriasa te ghideaza pe harta, lucru care devine frustrant si putea fi evitat. Era excelent jocul daca te puteai orienta in orice directie vroiai si nu era atat de liniar pentru ca o asemenea grafica merita explorata la maxim.[singlepic id=330 w=300 h=240 float=right]

Monstrii or sa te intampine din 10 in 10 metrii, dar de fapt nici nu avea cum sa fie altfel. AI-ul este la fel de bun ca si in original si adversarii dar si coechipierii se descurca in lupta foarte bine.

Ca noutate vin obiectele de colectie pe langa cele magice din original, care aduc un plus la diversitate. Multiplayer-ul ramane la fel ca si in original, poate mai bine asa pentru ca era foarte bun si putea fi inrautatit!

Daca adunam si scadem obtinem un add-on care nu aduce nimic nou in domeniu de gameplay ci doar o campanie si obiecte noi! Exclusiv pentru fanii jocului!

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 4.6/5 (1 vote cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri