Extra Jocuri

Inchis Deschis
Duke Nukem Forever

Nu-mi vine sa cred ca am scris acest titlu. Anuntat din nou la PAX 2010, mult-asteptatul joc va fi terminat, finisat de GearBox Software si lansat in prima jumatate a anului 2011 pe toate platformele. Dar haideti sa trecem la analiza propriu-zisa. Primul plus? Acest titlu este Duke, adica actiune la cote maxime insotite de injuraturi si glume, presarate cu scene interzise minorilor. Gameplay-ul este beton, daca privesti din punctul de vedere al armelor si damage-ului pe care acestea il arata pe monstrii (in special shotgun-ul). Unde mai pui ca Duke face glume la tot pasul, ironizand inclusiv lunga perioada de dezvoltare a jocului, ce ,mai, reteta este garantata fanilor impatimiti.

[singlepic id=632 w=580 h=440 float=center]

LET’S ROCK

Acum micutul minus: engine-ul parte putin depasit. Culorile, texturile, etc. par uzate moral de timp dar nu si pentru cei care isi doresc acest joc pentru entertainment. Mai pe scurt DNF nu arata mai bine decat Crysis (de exemplu) dar nu e departe de acesta. Animatiile sunt fluente, detaliate si contribuie din plin la gameplay. Ok, demo-ul de la PAX incepe cu Duke care se urineaza. El se gaseste pe un stadion familiar si dupa un cutscene dragut vezi ca trebuie sa-i tabacesti fundul Imparatului Cycloid din Duke Nukem Forever. Cu Devastatorul in mana incepi sa tragi pana vezi ca bestia isi da duhul dupa care urmeaza scena “sut gol” cu ochiul, tot din Duke 3D. Poate ati crezut ca e o reeditare a vechiului titlu. Wrong. Toata secventa reprezinta practic un Joc Video pe care Duke il joaca in timp ce doua puicute stau in ghenunghi si il satisfac.

Demo-ul sare brusc intr-un alt nivel: canionul. Aici ti se ofera un gameplay alert la volanul unui Monster Truck dar trebuie sa precizez ca nu este punctul forte. Dupa cativa km parcursi ti se termina benzina si Duke inhata o canistra, se apropie de singura benzinarie existenta unde este intampinat de Pig Cops. And the battle begins. Arsenalul de care dispui in acest punct este ceva mai variat si poti simti reculul unor arme precum: Pistolul, Shutgun-ul, Railgun-ul si Ripper Chaingun-ul. Sadly nu poti sa cari mai multe arme odata, dar sa nu uitam ca este totusi un demo care se termina aici.

Duke Nukem Forever s-a intors pe bune si este demential pentru fani. Nu stiu cum va fi primit de tinerii gameri dar veterani il vor indragi. Pe parcursul demonstratiei de la PAX jocul s-a comportat exelent si nu am intampinat bugu-uri grafice. Sa speram ca asa va fi si varianta finala in 2011. “Hail to the king, baby!”

Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri