Extra Jocuri

Inchis Deschis
Dracula Resurrection
Scor Final:

Dracula este fara doar si poate unul dintre cele mai faimoase personaje negative din fictiunea de groaza. Caracterul a fost folosit in numeroase filme si a fost adus la viata in 1931 prin filmul Dracula. Dracula este un vampir care se hraneste cu sangele oamenilor si singurul mod in care poti sa ii omori este un tepus in inima sau razele soarelui. In ciuda prezentei vampirilor in filme, in jocuri nu prea ii intalnesti, in special in jocuri de aventura. Cu toate ca apare doar de cateva ori in acest adventure, Dracula impresioneaza la fiecare aparitie.

Dracula Resurrection este inspirat de romanul scris de Bram Stoker. In finalul romanului Jonathan Harker si prietenul lui Quincy ii ataca pe cei care il transporta pe Dracula si ii strapunge inima. Cu o ultima suflare Dracula reuseste sa iasa si sa il omoare pe Quincy. Jonathan se furiseaza la spatele lui si ii ia gatul cu un cutit. Dracula cade si se transforma in cenusa sub primele raze de soare.[singlepic id=191 w=320 h=240 float=left]

7 ani au trecut, Jonathan si Mina traiesc fericiti in Londra, pana cand Jonathan vine de la munca si afla ca Mina i-a lasat un bilet si a disparut. Din bilet Jonathan afla ca Mina s-a intors in Transilvania pentru ca nu mai putea suporta chemarii lui Dracula. El trebuie sa se intoarca pentru a o salva.

Imediat cum incepe jocul te intampina niste decoruri desenate minunat, si ai la dispozitie o panorama de 360 grade. Grafica este un plus categoric la un joc adventure din anul 2000. Arata bine si azi! Caracterele 3D sunt extreme de detaliate, si vocile se potrivesc de minune.[singlepic id=192 w=200 h=180 float=right]

Puzzle-urile jocului sunt dintre cele mai variate, majoritatea sunt integrate bine in poveste si toate au sens si pot fi rezolvate cu putina bataie de cap. Jocul per ansamblu este scurt, are 4 locatii: hanul, cavernele, sinele din mina, si castelul lui Dracula, astfel un jucator inrait de adventure poate termina jocul in 15 ore.

Finalul jocului este deopotriva placut dar si dezamagitor. Pe de o parte reusesti sa o salvezi pe Mina, dar pe de alta parte finalul este mult prea scurt. Ai foarte putin timp sa savurezi un final atat de frumos!

Atmosfera jocului este inficosatoare, terifianta, dramatica, exact asa cum ar trebui sa fie intr-un joc de groaza. Muzica este dezamagitoare, de fapt doar in cinematics-uri ai parte de asa ceva, si este pacat de cum se termina, prea repede, dar lasa loc parca de o continuare!

[singlepic id=194 w=500 h=400 float=center]

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 3.9/5 (2 votes cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri