Extra Jocuri

Inchis Deschis
Dracula 3 Path of the Dragon
Scor Final:

Din nou Dracula. Se pare ca creatura creata de Bram Stoker, deja devenita faimoasa, este sursa de inspiratie pentru cat mai multe jocuri de aventura. In ultimul, al treilea din seire care a inceput cu Dracula Resurrection si a continuat cu Dracula The Last Sanctuary, se pare ca nu aduce nimic nou. Producatorii raman la aceeasi formula clasica pentru un adventure si te trimite in Transilvania in anii 1920. Puzzle-urile si efectele vizuale sunt atuurile unui joc care pare mai repede o neinspirata poveste cu detectivi decat intalnirea cu monstrul legendar.

Povestea nu este aceea la care te asteptai, cu toate ca asta nu este neaparat un lucru rau. Nu vei intra in rolul lui Van Helsing sau a urmasilor sai, in schimb vei juca cu parintele Arno Moriani, un preot trimis in Transilvania de sefii de la Vatican, pentru a investiga moartea unui doctor roman, candidat la canonizare. Preotul afla ca doctorul investigase cateva decese ciudate din oras, si se gaseste in postura de a-si demonstra ca nu exista vampiri, dupa cum ar reiesii din investigatiile doctorului. O mare parte a timpului vei face tot felul de cercetari stiintifice, vei intreba profesori in legatura cu ceea ce se intampla in oras, si nici decum nu vei fi pe urmele lui Dracula. De fapt nici nu te vei intalni cu nici un fel de vampir, pana la sfarsitul jocului unde ai parte de o surpriza.[singlepic id=453 w=580 h=400 float=center]

O alta noutate o reprezinta amplasarea, actiunea nu se mai desfasoara in anii 1800 si in 1920, cnad Romanaia a fost distrusa dupa Primul Razboi Mondial. Dar gameplay-ul nu se skimba, deoarece avem parte de aceleasi obiecte pe care le vom folosi. Grafica nu este nici buna dar nici slaba. Umbrele sunt foarte reusite, de asemenea si efectul de ceata, care creeaza o atmosfera potrivita unui joc ce poarta numele faimosului vampir. Caracterele in schimb parca se misca in slowmotion, lucru care devine enervant.

De multe ori pe parcursul jocului te simti mai repede Sherlock Holmes decat un preot de la Vatican, cu singura abilitate de a deschide Biblia si de a reda citate, care de fapt iti aminteste ca porti un cricifix si insemnul bisericii. O buna parte din puzzle-uri includ cercetari stiintifice, dar mai ai parte si de puzzle-uri mai apropiate de genul horror, si anume sa refaci artefacte distruse, sa cauti carti antice, sa desenezi pentagrame si multe altele.

Pentru aventurierii ce au placerea de a rezolva puzzle-uri metodice, cu siguranta Dracula 3 The Path of the Dragon reprezinta o varianta, chair daca nu ne surprinde de multe ori, si puzzle-urile sunt cam expirate.

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri