Extra Jocuri

Inchis Deschis
Disciples III Renaissance

Un alt joc prezentat la Game Developers Conference si care se pare ca va aparea pe calculatoarele noastre in vara 2010 este ultimul joc din seria Disciples. Cu o noua companie de dezvoltare, Akella, care a cumparat licenta pentru aceasta serie de succes, jocul prinde viata, si acum, cand Renaissance este gata in Rusia, mai ramane decat de optimizat pentru celelalte tari, inclusiv America de Nord.

Disciples III este al treilea joc din seria fantasy turn based strategy, si se difera de primele parti in special prin noile rase cu care poti juca. De data asta poti juca cu Imperiul uman, Legiunile blestemate demonice si elfii, care au devenit jucabili in addon-urile de la Disciples II. Undead nu pot fi selectati in acest joc.

Jocul va avea 19 misiuni, sase pentru oameni, sase pentru demoni si sapte pentru elfi. Povestea incepe dupa ce o stea cazatoare, care e presupusa a fi un inger deghizat, coboara din ceruri. Fiecare rasa reactioneaza diferit la acest eveniment: Imperiul cauta sa foloseasca puterea ingerului in scopuri religioase, Legiunea cauta sa corupa ingerul pentru a-l reinvia pe liderul lor, Bethrezen, si conservatorii elfi cauta sa aduca cat mai putine modificari pamantului.[singlepic id=479 w=500 h=400 float=center]

Cum jocul este gata, putem spune ca arata mult mai bine decat partea a doua, accentuandu-se de aceasta data asupra art-design-ului. Anterioarele jocuri aveau grafica 2D extrem de detaliata, dar la partea a treia avem toate acestea intr-un mediu complet 3D. De fapt, din punct de vedere artistic este mult mai bine realizat, si la un zoom conisderabil vedem niste unitati deosebit de detaliate. Eroul are un inventar complet 3D, care te lasa sa echipi diversele obiecte ce apar pe model in timp real.

Disciples III arata destul de palid inainte sa fie cumparat de Akella, dar acum arata excelent, au fost adougate mai multe optiuni cum ar fi ciclul zi noapte.

Scopul jocului este acelasi, de a captura noduri de putere de pe harta pentru a asigura energia magica de care are nevoie armata ta. Pentru a apara aceste noduri, nu mai trebuie sa aduci trupe din oras, eroul putand recruta un gardian pe loc. Vrajile au fost imbunatatite si acum sunt foarte folositoare, atata timp cat ai destula magie.

2 Comentarii
 • cristi
  8 martie 2015
  #1
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  cum il joc?

Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri