Extra Jocuri

Inchis Deschis
Deus Ex Human Revolution

Deus Ex este cu siguranta unul dintre cele mai respectate nume in industria jocurilor pe PC, cu toate ca fanii sustin ca primul joc a fost cel care a dat renumele seriei. Cu toate acestea si partea a doua a avut contributia sa la renumele castigat de aceasta serie. Ambele jocuri au fost mai mult decat complete pentru a oferi o experienta de joc deosebita, complexa, combinand intr-un mod original doua genuri diferite: first person shooter si role playing game, intr-un viitor fictiv cu elemente science fiction. De mult timp am asteptat o continuare, si iata ca incepe sa isi faca aparitia. Avem un nume, Human Revolution, si stim ca se lucreaza din greu pentru a aparea in 2010. Desi pare sa se indeparteze de primele doua parti, ramane la fel de atractiv din punct de vedere moral si felul in care se desfasoara evenimentele in fuctie de alegerile tale. Senzatia de role plaiyng vine si din libertatea pe care ti-o ofera jocul, posibilitatea de a alege, dar si din upgrad-urile care iti sunt puse la dispozitie, deci te poti astepta ca toate acestea sa revina.

Cu toate acestea, acum ne vom concentra asupra ideii de a imbunatatii oamenii folosind nanotehnologia si pana unde se poate ajunge pentru a atinge scopul suprem.[singlepic id=475 w=500 h=400 float=center]

Cat despre poveste, ea ne va duce cu 25 de ani inaintea actiunii din Deus Ex, in orasul Detroit, in 2027, cand orasul este o metropola futuristica deosebita. Orasul se dezvolta dupa ce a avut o perioada de declin, iar comunitatea face ca acest oras sa prinda cu adevarat viata. Aici gasim si personajul principal, Adam Jensen, care lucreaza pentru o companie de securitate care a jucat un rol important in renasterea orasului. Proprietarul companiei a cumparat cateva fabrici de automobile pe care le-a transformat in facilitati cibernetice. Acum, nu ca as vrea sa presupun eu povestea, dar pare genul de poveste in care o companie cauta sa se extinda peste toata omenirea, si evident a mers prea departe. Aceste evenimente posibilie nu ar fi de loc nefamiliare veteranilor seriei. Conceptul transumanismului, care este acela de a folosi nanotehnologie, biotehnologie si metode cibernetice de a mari puterea si inteligenta fiinte umane, este unul cunoscut din primele parti. Marirea duratei de viata si posibilitatea de a o face mai buna reprezinta probabil un scop nobil, dar poate sa dispara cand ajunge sa fie o realitate si atunci trebuie facut ceva. In acest caz ar fi distractiv sa ne imbunatatim si sa devenim armele perfecte intr-o batalie ce urmeaza sa vina. Vom putea sa trecem peste diferitele obstacole, inclusiv terminate unde trebuie sa spargem diferite coduri pentru a le dezactiva, sau trupe inarmate care apara cu viata diferite intrari . Dar daca nu am vi avut de ales? Adam se trezeste intr-o dimineata cu imbunatatirile pe care nu le-a cerut niciodata, si acum ii cauta pe cei responsabili de toate acestea.

La Game Developers Conference s-a vorbit despre directia artistica si felul cum vor sa spuna povestea si anume sivizual si literar. De asemenea au mai spus ca trailerul contine indicii vitale referitoare la poveste si la lumea in care ne vom afla, asa ca atentie mare la trailer!

Felul cum privesti povestea si ce alegeri faci cu siguranta vor avea un impact profund asupra a ceea ce vezi si felul cum vezi. Cat despre gameplay, stim ca trebuie sa fie fluent, un FPS dinamic cu elemente de RPG si ca ceea ce urmeaza sa se intample tine in totalitate de tine. Au spus ca poti termina jocul si fara sa omori macar un om, daca nu vrei sa iti imbunatatesti corpul. Ideea alegerilor in joc a devenit mult mai importanta in generatia actuala.

Mai avem nevoie de poze din joc, trailere, detalii despre gameplay, dar pana la urma, ceea ce asteptam noi este de fapt jocul. Vrem sa simtim atmosfera, povestea, prezentarea si stilul care sunt elemete cruciale pentru serie. Daca toate acestea iti par interesante atunci revin-o pe site si vei gasi ultimile noutati in legatura cu Deus Ex Human Revolution!

Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri