Extra Jocuri

Inchis Deschis
Delta Force
Scor Final:

Era sfarsitul anului 1998 cand a aparut un joc care sfideaza tendintele si anume intr-o perioada cand toate jocurile erau facute pentru acceleratoare grafice, Delta Force vine fara suport 3D, si, inevitabil grafica este cu mult inferioara rivalilor.

Dar la un joc nu se rezuma totul la grafica si Delta Force vine sa argumenteze aceasta afirmatie, fiind un joc deosebit in pofida faptului ca are o grafica inferioara. Poti juca fie la persoana intai ca in toate shooterele fie la persoana a treia, camera tipica jocurilor de actiune, sau poti juca cu amandoua odata.[singlepic id=406 w=320 h=240 float=left]

In joc primesti obiectivele pe care trebuie sa le indeplinesti alaturi de doi, trei sau patru soldati care sunt trimisi cu tine pe campul de lupta. Fiecare din cele 40 de misiuni ale jocului se desfasoara in camp deschis iar jocul este destul de realist,a stfel, de obicei “one shot, one kill”.

Misiunile se impart in cinci campanii in single player pe diferite teatre de lupta: Peru, Chad, Indonezia, Uzbekistan si o insula din Rusia, Novaya Zemlya. Peisajele, cladirile si inamicii difera de la o zona la alta cu toate ca majoritatea zonelor sunt reprezentate prina celeasi dealuri sau canioane.

Misiunile reprezinta gasirea sau eliminarea unor baze inamice dar devin din ce in ce mai grele, astfel daca la inceput apararea consta in cativa soldati, pe final avem de-aface cu buncare, elicoptere si sarma ghimpata.

AI-ul trupelor inamice este foarte bun in ciuda faptului ca echipa ta este destul de slaba din punctul asta de vedere. Daca tragi cateva gloante fara rost poti ajunge sa fii incercuit de trupe inamice si automat misiunea s-a incheiat. Asa ca cel mai bine tragi atunci cand esti sigur ca il si elimini.[singlepic id=407 w=320 h=240 float=right]

In ciuda faptului ca nu suporta accelerator 3D jocul are nevoie de un procesor puternic pentru a putea termina cu succes misiunile.

Hartile sunt bine concepute iar animatiile personajelor sunt bine puse la punct. Animatia cand omori un inamic difera in fuctie de locul unde a fost impuscat si cnd vrei sa impusti cu luneta de la kilometrii distanta trebuie sa astepti momentul perfect, simuland incredibil de bine aceste aspecte.

Sunetele sunt excelente si cateodata doar suieratul gloantelor care trec pe langa tine te avertizeaza ca stai in camp deschis.

Multiplayer-ul este puctul forte al jocului, fiind extrem de distractiv si captivant. Fie pe retea, fie pe internet jocul a prins la public si inainte de 2000 pierdeam multe ore impreuna cu colegii la o partida de Delta Force la salile de jocuri.

Single player de exceptie si multiplayer si mai bun sunt atuurile unui joc care a dat grafica pe gameplay de calitate!

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 3.8/5 (6 votes cast)
1 Comentariu
 • pisti
  16 octombrie 2011
  #1
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  ami place sa joc

Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri