Extra Jocuri

Inchis Deschis
Command and Conquer Red Alert
Scor Final:

Red Alert vine intr-o perioada in care jocurile de strategie sunt pe culmea succesului. Warcraft, Age of Empires sau Starcraft sunt jocurile care au facut legea in acest gen pentru mai multi ani, fiecare venind cu ceva nou.

Cu un pedigree de campion si cu o poveste interesanta jocul vrea sa ajunga in fruntea rivalior sai. Povestea te duce pe vremea lui Razboliului Mondial: Albert Einstein aplica teoria sa de calatorie in timp si il asasineaza pe Hitler inainte de a forma Germania Nazista, dar amenintarea rosie din partea lui Stalin a pornit razboiul catre vest provocand distrugeri in masa si teroare la tot pasul.[singlepic id=347 w=320 h=240 float=left]

Si aici intervii tu, fie de partea Aliatilor fie de partea Sovieticilor. Aliatii se bazeaza pe camuflaj si elementul surpriza in timp ce Sovieticii se bazeaza pe forta bruta. In primele misiuni de partea Rusiei primesti o misiune de a distruge un sat in care se parea ca sunt cativa ce vor sa se revolte. Misiunea vine direct de la Stalin si o primesti intr-o sala de conferinta pentru ca apoi sa iei controlul tancurilor pentru a indeplinii misiunea.

Designul si functionalitatea unitatilor este incontestabil cel mai bun intr-un joc de strategie. Varietatea unitatilor si cladirilor este foarte mare si ai de unde alege o strategie: poti opta sa mergi cu submarinele Sovietice sau cu distrugatoarele Aliate, poti face raiduri aeriene cu MIG-urile Sovietice, medici Aliati pot vindeca unitatile imediat in timp ce cainii Sovietici pot decima trupe intregi de infanterie.

Hartile sunt concepute excelent si ofera diferite tactici pentru fiecare parte, dar ofera si posibilitatea de contraatac si deci rezultatul ramane deschis pana la sfarsitul misiunii.

Actiunea misiunilor este intrerupta doar de filme din care ne este dezvaluita povestea de actori reali, care isi fac treaba de minune.[singlepic id=348 w=320 h=240 float=center]

Dupa cum era de asteptat, Red Alert vine si cu un mod multiplayer excelent care a detronat la vremea lui suprematia lui Quake. Are si mod skirmish unde AI-ul calculatorului este destul de bun si te pregateste pentru intampinarea unui advresar uman pe multiplayer.

Unul dintre cele mai bune jocuri PC! Daca nu l-ai jucat la vremea lui e pacat! A fost un simbol pentru jocurile din ziua de azi! Westwood este o companie care merita felicitarile noastre pentru jocurile pe care le-a facut.

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 4.2/5 (1 vote cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri