Extra Jocuri

Inchis Deschis
Command and Conquer Red Alert 2
Scor Final:

Red Alert 2 este urmarea logia a succesului enorm al primului Red Alert. Acum parasim scena Primului Razboi Mondial pentru a ne opri in anii 1940 in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Jocul pastreaza multe dintre aspectele pozitive si care au asigurat succesul jocurilor din seria Command and Conquer. Ca si predecesorul sau, Red Alert 2 contine cam tot ce ar trebui pentru un joc de genul sau. Iei parte la actiune printr-o camera 2D izometrica iar controlul este acelasi ca si la primul Red Alert.[singlepic id=349 w=320 h=240 float=left]

Ca succesorul unui joc foarte reusit este inevitabila comparatia intre cele doua.

Din punct de vedere grafic este oarecum si normal sa arate mult mai bine si asa si este. Grafica este detaliata si colorata dar unitatile mai mici sunt destul de greu de deosebit in special la rezolutii mari, dar reusesti sa le deosebesti dupa sunet fiecare unitate avand replicile proprii. Harta din dreapta ecranului poate deveni confuza tot la rezolutii mari deoarece devine greu sa vezi unitatile inamice care vin spre tine.

Interfata este mult mai buna si mai acesibila, chiar daca la inceput pare greoaie. Cu aceasta interfata intervin si schimbari in gameplay, poti produce un singur lucru dintr-o categorie cu exceptia unitatilor care se pot produce in acelasi timp atat cat una e pe pamant, una pe apa si una in aer. Daca mai vrei sa construiesti un tanc trebuie sa astepti. Ce este de asemenea bine, este ca exista categorie diferita cu cladiri de aparare si poti construi in acelasi timp cladiri in baza pentru dezvoltare dar in acelasi timp poti organiza si apararea cat mai eficient.[singlepic id=350 w=320 h=240 float=right]

Resursele constau in bani pe care ii aduni cu masini speciale, si culesul banilor este distractiv si simplu. Construiesti o rafinarie si vehiculul care aduca resurse se duce automat si culege din cel mai apropiat zacamant. Masinile sunt rapide si isi fac treaba excelent si probabil pentru prima oara intr-un joc de strategie acestea sunt chiar folositoare. Cele de la Sovietici se deosebesc de cele de la Aliati, astfel alaitii sunt avantajati pentru ca masina odata plina cu resurse se teleporteaza in baza, dar cea de la sovietici este dotata cu mitraliera si nu poate fi distrusa asa usor, beneficiind si de un blindaj superior.

Deosebirile dintre cele doua parti sunt numeroase si fac loc unui numar nelimitat de tactici ce pot fi folosite in joc, fiecare parte avand unitati specifice si deosebite, cu care poti face zile fripte adversarului.

In multiplayer jocul devine cu adevarat interesant cand se joaca in mai multi jucatori si atunci poti intampina adevarate intorsaturi de situatie.

In ciuda temei alese, Al doilea Razboi Mondial, tema pe care multe jocuri de mana a doua au ales-o, Red Alert 2 se distinge si iese in evidenta! Pana la data lansarii a fost cel mai impresionant din punct de vedere grafic si probabil cel mai bun joc de strategie al anului.

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 4.7/5 (15 votes cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri